4 pasi pentru a intra in starea dorita !

Incepe oricand

4 pasi pentru a intra in starea dorita !


Data sustinerii  

De mai mult de 2 ani, sunt evenimente asupra cărora nu avem controlul. Sunt conștientă de ce se întâmplă în jurul nostru și, ca să pot ajuta în continuare pe cei din jur, mi se pare necesar să continui să aduc soluții și să ghidez pe cei care vor să aibă un echilibru între afacere/job și familie. Suntem femei, prinse în de toate, vrem să avem casa curată, să avem grijă de copii, o căsnicie frumoasă și o carieră sau o afacere de succes, vrem să le facem pe toate bine.

✨✨✨

Îți amintești de momentele bune din viața ta, în care simțeai că poți să faci orice, erai în starea potrivită în care puteai să îți realizezi toate visele tale îndrăznețe și ai demarat un plan excelent? Îți amintești de:

- ziua în care te-ai căsătorit și te simțeai în al 9-lea cer, alături de jumătatea ta

- prima zi, în care ai aflat că ai jobul pe care îl doreai, pe care îl visai de mult

- ziua aceea extraordinară în care ai aflat că ești însărcinată, și că urmează să apară o minune în viața ta

În schimb, toți am avut momente în care ni se schimbă percepția și parcă totul se năruie și nu mai știi ce vrei, parcă nu mai ai încredere în tine și ți se pare că totul merge greu.

De aceea, vreau să vin în întâmpinarea ta cu un webinar cu o temă nouă, utilă în această perioadă. Cum ar fi să știi să intri în starea dorită: încredere totală, fericire, putere, bucurie... Și cum ar fi să înveți să îți aduci în corp starea de care ai nevoie pentru a fi bine cu tine și a-ți schimba ziua într-una exact așa cum îți dorești. Exact acest lucru vreau să te învăț în webinar, 4 pași în care să-ți schimbi starea cu o stare potrivită, care îți servește.


Cu ce vei pleca de la eveniment:

- vei învăța o manieră prin care să accesezi starea placută din momentele cele mai frumoase, amintindu-ți de cât de bine te-ai simțit atunci

- cu o tehnică rapidă prin care să te deblochezi și să te simți stapână pe tine...

- cu un „buton” de declanșare care poate fi activat în momentul în care vrei să finalizezi toata lista cu sarcini - to do list, să te încarci cu încredere, inspirație și vei constata că o vei finaliza mai repede decât credeai

- ți se va deschide o ”portiță”, pe unde vei reuși să intri în starea de care ai nevoie: încredere totală, energie, în starea aia în care știi că poți avea orice


Poate te întrebi de ce?

- pentru a reuși să-ți îmbunătățești starea și să ai control asupra emoțiilor tale

- să fii calmă și să ai productivitatea dorită

- să te poți concentra la ce ai de făcut

- să nu intri în stări care nu îți folosesc ca: depresie, furie, frustrare sau nefericire. Aceste stari te limitează cum vei acționa și în consecință, cum te vei comporta în continuare

- să elimini declanșatorii mentali care te fac să experimentezi emoții neplăcute din cauza unui eveniment din trecut Webinar gratuit în care vom explora noi strategii pentru a câștiga starea pe care o dorești.


ÎNSCRIE-TE AICI: https://mailchi.mp/dfb7c2836cc5/intrainstareadorita 

Mă adresez ție, cea care ai nevoie de mai multă energie pentru a face ceea ce îți dorești și de mai mult timp pentru tine și familia ta.

Despre mine: Sunt trainer și antrenor de fitnes mental certificat în Programare Neuro-lingvistică, Time Line Therapy™, Hipnoză și Coaching la școala de nivel mondial The Tad James Co, Nevada US, acreditată de ABNLP și ABH.


Pentru că locurile pe platforma Zoom sunt limitate, te rog să te înregistrezi din timp ca să te asiguri că ajungi.


✨✨✨ Cât te costă? Fiind primul eveniment pe această temă, investiția ta va fi doar timpul și implicarea ta activă. Data viitoare va fi mentionat și un cost.

ÎNSCRIERI AICI: https://mailchi.mp/dfb7c2836cc5/intrainstareadorita 

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare