5 Greseli financiare fatale

Incepe oricand

5 Greseli financiare fatale


Data sustinerii  

De foarte multe ori suntem atât de concentrați pe câștig și pe dezvoltare încât uităm să evaluăm și să ne protejăm de eventualele riscuri. Criză actuală ne-a reamintit că lucrurile se pot schimba brusc și sever.

Ne-a trezit la realitatea plină de provocări ce trebuie gestionate rapid și eficient. Succesul financiar personal și al afacerii are două componente:

1. valorificarea oportunităților de creștere;
2. evitarea greșelilor majore.

Vino pe data de 5 octombrie 2021, de la ora 18:30 la webinarul gratuit: “5 Greșeli financiare fatale”, unde împreună cu Adrian Asoltanie, vei descoperi o structură eficientă în gestionarea banilor personali și ai afacerii tale!

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site!
https://www.fundatiaccu.ro/5-greseli-financiare-fatale/

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:45, în ordinea conectării online („logării”) participanților !!! Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parolă vor fi trimise prin e-mail și sms în ziua evenimentului, respectiv marti, 05.10.2021.

Concret în cadrul webinarului vor fi abordate următoarele teme:

  • Care sunt cele 5 greșeli financiare fatale pe care le-am făcut și eu, la nivel personal și că antreprenor?
  • Cum realizezi un buget personal corect?
  • Cum gestionezi eficient banii personali și banii firmei?
  • Cum identifici semnalele problemelor viitoare?
  • Cum construiești un sistem financiar personal și de business mai rezistent la riscuri?

Cui i se adresează webinarul?

  • Este dedicat atât antreprenorilor cât și tinerilor profesioniști cu accent pe câteva principii vitale în gesionarea banilor personali și ai afacerii.

Despre trainer – Adrian Asoltanie

Sunt Adrian, trainer, speaker și antreprenor de aproape 20 de ani și până la 40 de ani am făcut cam toate prostiile financiare. Am descoperit pe propria piele și pe propriul buzunar că, de fapt, există doar câteva metode de a produce și înmulți banii dar există nenumărate metode de a-i pierde. Mi-am dat seama că lipsa de educație financiară este extrem de scumpă atât din punct de vedere financiar dar și emoțional și relațional. Petrecem aproximativ 80% din timpul nostru treaz într-o relație cu banii: fie să-i producem, fie să-i cheltuim. Cu toate astea nimeni nu ne învață cum să gestionăm această resursă atât de importantă astfel încât noi să fim stăpânii banilor noștri și nu invers. ” Adrian este autorul primei cărți despre bani în cuplu și educația financiară a copiilor din România: “Dragă, unde-s banii?”. De asemenea, susține maratonul de educație financiară Viață și Bani, o serie de peste 200 de lecții și interviuri video, disponibil gratuit pe www.adrian.asoltanie.com/video .

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare