5 pasi pentru a ajunge la forma pe care o doresti!

Incepe oricand

5 pasi pentru a ajunge la forma pe care o doresti!


Data sustinerii  

După 2 ani de pandemie în care ți s-au schimbat obiceiurile, cum ar fi să ai o rutină proprie pentru a ajunge la forma dorită și la greutatea în care te simțeai cel mai bine?

Suntem femei, prinse în de toate, vrem să avem casa curată, să avem grijă de copii, o căsnicie frumoasă și o carieră sau o afacere de succes, vrem să le facem pe toate bine.


Știu cum e să te trezești cu copiii și cu afacerea ta care au nevoie de tine eficientă și creativă. Și asta după nopți în care nu ai dormit suficient sau eficient și zile în care mănânci pe apucate. În plus, știi că s-a făcut cald afară și deja am început să trecem la lucrurile de vară și descoperim că nu ne mai sunt bune după iarna, lucratul de acasă, lipsa de mișcare.

Ție ți se mai potrivesc lucrurile din șifonier pe silueta actuală? Știi acele haine pe care le îndrăgești și pe care ți-ar plăcea să le mai poți purta?

Ai vrea să reintri în formă, să fii plină de energie și să te simți bine în propria piele?

Pentru a veni în întâmpinarea ta, te invit la un Mastermind pentru a te ghida cum să ajungi la forma pe care o dorești și să strălucești în propria piele.

Vom merge împreună la un SPA mental, la care vei învăța cum să te relaxezi, îți vei tonifia mușchiul relaxării profunde și găsești soluții la stresul care te înconjoară.

Este un program în care vei ajunge pe linia de plutire – cu focus pe odihna ta zilnică, cu atenție la foamea emoțională pe fond de stres. Probabil că ai auzit și tu că stresul îngrașă. Așa este. Multe studii arată că avem tendința de a ne îngrășa când suntem stresate și când nu ne odihnim noaptea. În plus, stresul și nesomnul ne duc la alegeri nesănătoase legate de ceea ce mâncăm și ce obiceiuri avem.

Acest program este pentru mamele antreprenor care vor:

  • să ajungă la greutatea ideală
  • să scape de stres, oboseală și copleșire
  • să le placă cum arată
  • să se simtă bine în pielea lor 


Am conceput acest program pentru a te susține cum să ajungi la forma dorită, să găsești strategii de relaxare care funcționează, să te odihnești eficient noaptea și să ajungi rapid și cu ușurință la greutatea și forma ta ideale. ✔

Programul conține meditații pentru a ajunge la greutatea ideală și te voi susține pentru a-ți menține un program, o rutină zilnică proprie, cu focus spre a ajunge la forma și la greutatea ta ideală. ✔

Vom vorbi despre cum să scapi de stres într-o rutină zilnică. După fiecare sesiune, vei câștiga energie și claritate .


Printr-o tehnică în 5 paşi, te voi ghida să ajungi la greutatea ideală, prin descoperirea motivației interioare și conectarea la resursele tale cele mai de preț.

1. Te voi ghida să-ți descoperi adevărata motivație interioară prin tehnici de NLP - schimbarea va avea loc ușor și rapid de la interior Vom face o evaluare a tuturor factorilor externi, și mai ales interni care te-a făcut să te îngraşi şi a motivelor tale, a obiceiurilor de mâncat, de somn, care este programul de lucru, daca faci ceva mișcare

2. Devii conștientă că de tine depinde totul, conștientizarea faptului că responsabilitatea este a ta

3. Îți stabilești un obiectiv specific - îți vei defini un obiectiv atractiv, pentru tine

4. Vei practica tehnici de respirație conștientă și de hipnoză pentru reducerea stresului (pentru relaxare și energizare) și vei învăța cum să treci peste momentele stresante din viața ta

5. Odihna eficientă și somnul joacă un rol important – vei face ce e nevoie că să te odihnești bine noaptea și astfel vei avea randament bun ziua .

În program vom face meditații de relaxare profundă și inducerea rapidă a somnului. Vei lua acțiune și vei știi cum să faci totul pentru a-ți îndeplini obiectivul, vei face un plan de acțiune zilnic și te voi ghida să-ți fie bine și să te mobilizezi pentru ce iți dorești


CUM SE DESFĂȘOARĂ PROGRAMUL :

Acest program se desfășoară pe durata a 8 săptămâni pe Zoom, în care vei învăța cum să-ți creezi obiceiul de a avea grijă de tine în fiecare zi și de a ajunge la forma pe care ți-o dorești.

Ne vom întâlni în fiecare joi, timp de 4 săptămâni consecutive pe Zoom,  de la ora 19:30, timp de 90 de minute. Apoi vom avea 2 întâlniri de follow-up de 45 de minute (o întâlnire la 2 săptămâni), pentru a te susține să te ții de plan.

În plus, vom avea un grup de whatsup unde ne vom susține să ne creem și întărim obiceiurile.


Cum ar fi daca ți-ai cunoaște corpul așa de bine și ai ști cum să acționezi pentru a-ți declanșa propria motivație pentru a străluci mereu în pielea ta mereu?

TRAINER:

Mihaela Antoche Trainer NLP, Time Line Therapy®, Hipnoterapie și Coaching Mihaela este Trainer & Coach Certificat in Neuro Linguistic Programming, Time Line Therapy™, Hipnoză si NLP Coaching la școala de nivel mondial The Tad James Company, Nevada US, acreditată de ABNLP si ABH. https://excelsiormindsoul.ro/

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare