5 pasi concreti pentru a trai mai bine (Incepe cu tine!)

Incepe oricand

5 pasi concreti pentru a trai mai bine (Incepe cu tine!)


Data sustinerii  

Tu ce ai face dacă ai putea da timpul înapoi?

Dacă ai putea să vezi cu ochii de acum situațiile din ultimii ani și să ai posibilitatea de a alege să acționezi diferit, ce ai face concret? Nu, nu am inventat (încă ???? ) Mașina Timpului, dar am creat o mulțime de instrumente utile pentru a trăi din viitor înspre prezent. Se numește Modelul de Coaching AMA și are la fundația sa cele 3 valori fundamentale care ne descriu, ne susțin și ne dezvoltă continuu pe cei care le-am adus activ în viețile noastre: Aprecierea-Măiestria-Armonia.

Dacă și TU dorești să descoperi căi concrete prin care să îți împlinești planurile atât cele personale cât și cele profesionale, te asteptăm împreună cu Ana-Maria Alexandru (AMC IAPC&M) pe data de 8 decembrie 2021, de la ora 18:30 la webinarul gratuit: “5 pași concreți pentru a trăi mai bine (Începe cu tine!)”.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site:
https://www.fundatiaccu.ro/5-pasi-concreti-pentru-a-trai-mai-bine-incepe-cu-tine/

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:45, în ordinea conectării online („logării”) participanților !!! Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parolă vor fi trimise prin e-mail și sms în ziua evenimentului, respectiv miercuri, 08.12.2021.

Cui i se adresează webinarul ?
Tuturor celor care simt în această perioadă de timp că au nevoie să se simtă conectați cu sine, că au nevoie să aibă o comunicare mai bună cu cei din jurul lor și mai ales, să se recentreze pentru un an 2022 mai bun decât cei de până acum.

Cui nu i se adresează webinarul ?
Celor care vor rețete aplicabile tuturor și care nu doresc să facă un proces de introspecție autentic, în urma căruia să își găsească propriile răspunsuri și să stabilească propriile planuri de acțiune care îi vor duce către ceea ce își doresc de fapt.

 • Cu ce pleacă acasă cursanții?
  Cu pași concreți și ușor de replicat în viață, activitatea, munca lor.
 • Revelații despre sine pe care pot construi un plan de acțiune pentru o viață mai bună.
 • Un sprijin real pe parcursul webinarului și după.
 • Conexiunea cu echipa minunată de experți și specialiști în coaching, training și consultanță AMA Leadership Academy.
 • Căi concrete prin care să își continue descoperirile și să-și împlinească planurile atât cele personale cât și cele profesionale.
 • O abundență de programe, cursuri, resurse, evenimente valoroase, frumoase și îmbucurătoare, care dau rezultate la nivel individual, de echipa, organizațional, sistemic.

Descrierea detaliată a temei:

Sunt Ana-Maria Alexandru, Fondatoarea AMA Leadership Academy și voi împărtăși cu tine de ce Aprecierea este piatra noastră de temelie și care sunt cei 5 pași concreți pe care îi poți și tu face pentru a trăi mai bine în fiecare zi. Transformarea în bine începe cu Tine”.

Detalii trainer: Ana-Maria Alexandru AMC IAPC&M 

 • Maestru în Coaching Acreditat de Autoritatea Internațională pentru Coaching și Mentoring
 • Profesionist Fondatoarea AMA Leadership Academy
 • Președinte Asociația ARC-Pro pentru Coaching Profesionist din România.

Cu o experiență de 20 de ani în antreprenoriat, leadership și coaching și mai mult de 10.000 de ore de implementare a programelor de training, coaching, formare a specialiștilor în activitatea de coaching, respectiv coaching de echipă, AMA contribuie la succesul organizațiilor, echipelor, comunităților și membrilor acestora cu rezultate la nivel de excelență în sportul de performanță, business și educație.

Formator al echipelor de coachi și voluntari care au adus coachingul în educația din țara noastră, AMA este Expert Curriculă și Implementare în Programe Educaționale care au produs rezultate pentru mai mult de 15.000 elevi și 2500 profesori români.

Cu o experiență de 10 ani în programe susținute de către Ministerul Educației și Cercetării, Institutul de Științe ale Educației, Fonduri Europene, Banca Mondială, Leadership în Motion, Asociația ROI și numeroase alte ONG-uri și organizații, AMA contribuie la dezvoltarea educației românești prin metode inovative și abordări multidisciplinare din sfera holistica și transformațională.

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare