7 greseli pe care chiar si Antreprenorii Inteligenti le fac

Incepe oricand

7 greseli pe care chiar si Antreprenorii Inteligenti le fac


Data sustinerii  

Ești Antreprenor și dorești să îți dezvolți un business online, însă te gândești că această provocare vine cu anumite riscuri?

Te așteptăm la Webinarul Gratuit: „7 greșeli pe care chiar și antreprenorii inteligenți le fac”, susținut pe data de 09.03.2021, de la ora 18:00, de către Nina Paraschivescu – antreprenor și coach, unde să descoperim împreună soluții la blocajele profesionale.

Trainerul va vorbi despre greșelile pe care mulți antreprenori le fac când vine vorba despre construirea unui business online și cum le poți evita.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site!
https://www.fundatiaccu.ro/7-greseli-pe-care-chiar-si-antreprenorii-inteligenti-le-fac/

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:15, în ordinea conectării online („logării”) participanților!!! Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parolă vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv luni, 08.03.2021, ora 15:00. Cui i se adresează webinarul ?

Webinarul “7 greșeli pe care chiar și antreprenorii inteligenți le fac” se adresează:

  • Oamenilor orientați către acțiune, începători dedicați;
  • Oamenilor care sunt pasionați de un domeniu anume, au un hobby, dar nu știu cum să monetizeze această pasiune pe care o au;
  • Autorilor, persoanelor creative, bloggeri, consultanți, experți, coachi, terapeuți, specialiști, oameni care vor să-și construiască o audiență și o prezență online;
  • Antreprenorilor aflați în primii 3 ani de business;
  • Angajaților care vor să înceapă afacerea lor și să se asigure că nu pică în capcana de a veni în business cu mindsetul de angajat;
  • Celor care au o dorință puternică de a învăța, care vor un impact mai mare și care vor să ajungă la mai mulți oameni cu munca lor.

Cui nu i se adresează webinarul ?

Webinarul nu se adresează:

  • Celor care au deja succes online și offline și care sunt mulțumiți unde sunt.
  • Antreprenorilor cu experiență și profit de care sunt mulțumiți.
  • Persoanelor care nu vor să învețe marketing online.
  • Celor care nu sunt interesați de business și de creșterea vizibilității în online.

Cu ce pleacă acasă cursanții ?

Cursanții vor pleca acasă cu un plan concret pe care îl au de făcut pentru a-și construi o prezența online solidă și cu 3 pași esențiali, dar nu ușori, pe care îi au de făcut pentru a pune bazele primului lor business online.

Detalii trainer:

Nina Paraschivescu este antreprenor de peste 15 ani, este fondatoarea Școlii de Coaching și a comunității Femeia Feminină. Prin cursurile și programele create ajută zilnic mii de români să-și ducă viața la următorul nivel. Primul business l-a început în timpul facultății cu banii pe care părinții i-au dat pentru a-și cumpăra o canapea. Mantra învățată de la mama ei "Este alegerea ta" o ghidează în a-i servi pe oameni să devină conștienți de cum pot prin puterea alegerii să creeze realitatea pe care și-o doresc.

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare