Incepe oricand

Adevarul depre Emotii


Data sustinerii  

Adesea, cautăm fericirea în exterior și avem iluzia că trebuie să facem sau să obținem ceva pentru a fi fericiți. În realitate, pentru a fi fericiți, este important să trăim în echilibru cu emoțiile noastre. Îți dorești să îți înțelegi mai bine emoțiile la nivel corporal, să înțelegi ce mesaje îți transmit acestea?

Care este rolul lor pentru tine, și cum poți evita să cazi în capcanele etichetării emoțiilor ca fiind pozitive și negative? Atunci te invităm pe data de 30.09.2021 la webinarul Gratuit: “Adevărul depre EMOȚII”, unde împreună cu Andreea și Alexandru Prună, vei descoperi care sunt cele 8 emoții fundamentale și care este mesajul pe care vrea să ni-l transmită fiecare emoție în parte. În ce fel ne ajută exprimarea și trăirea fiecărei emoții și ce resurse interioare primim cu ajutorul lor pentru a ne trăi acel echilibru interior.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul  de pe site!
https://www.fundatiaccu.ro/adevarul-depre-emotii/

ATENȚIE!!! Conform politicilor GDPR actualizate, înscrierea la webinarii se va face în "doi pași" - înscrierea obișnuită prin formularul alăturat + confirmare pe mail (la mailul automat care se generează în urmă completării formularului). Asigurați-vă că adresa de email și numărul de telefon pe care le folosiți la înscriere sunt corecte, fiind principalele modalități de comunicare ale Datelor de Conectare / Newsletter / Follow-UP/ SMS. Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:45, în ordinea conectării online („logării”) participanților !!!

Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parola vor fi trimise prin e-mail și sms în ziua evenimentului, respectiv joi, 30.09.2021.

Cui i se adresează webinarul ? Tuturor celor care doresc să își cunoască emoțiile și să învețe cum pot trăi în armonie cu acestea.

Cui NU i se adresează webinarul ? Dacă cauți mindseturi de dezvoltare personală, dacă vrei anumite rețete ale succesului sau dacă cauți cum să controlezi emoțiile acest workshop nu este pentru tine.

Descrierea detaliatã a temei Inteligența emoțională s-a dovedit că ne influențează în mod semnificativ nivelul de succes și fericire din viața noastră. Este clar că a devenit mult mai importantă chiar si decât nivelul de educație sau cel de inteligență rațională. Într-un cuvânt, inteligența emoțională descrie abilitatea, capacitatea, îndemânarea de a identifica, evalua și gestiona emoțiile noastre și ale altora.

Oamenii care au un grad ridicat de inteligență emoțională se cunosc foarte bine pe ei înșiși, sunt capabili să simtă și emoțiile altora și au capacitatea să înțeleagă informațiile transmise de fiecare emoție în parte. Cunoscând emoțiile și dezvoltând propria inteligență emoțională, putem reduce stresul din viața noastră, putem deveni mai productivi și de succes în ceea ce facem și îi putem ajuta și pe ceilalți să devină mai productivi și de succes în viața lor.

Cu ce pleacã acasã cursanţii ?

  • Cunoașterea la nivel corporal a celor 8 emoții fudamentale;
  • Eliminarea etichetării că unele emoții ar fi „negative” sau „positive”;
  • Descoperirea beneficiilor aduse de fiecare emoție în parte;
  • Conștientizarea emoțiilor „blocate”;
  • Diferenta dintre emoție și stare emotională;
  • Conștienizarea stărilor emoționale care ne produc „placere”.

Descriere traineri:

Andreea Prună este ACC Coach & Mater NLP, acreditata de Richard Bandler și cofondatoare Go2coaching. De peste 4 ani, Andreea este într-o misiune de a însoți oamenii într-o călătorie de autocunoaștere, de schimbare și de transformare. Prin sesiunile de Coaching și NLP ea îi ajută pe oameni să își atingă obiectivele personale și profesionale provocându-i să îți asume responsabilitatea, să-și amintească propriul DE CE și să-și ducă cariera și provocările personale la nivelul următor. Mai multe pe www.go2coaching.ro.

Radu Alexandru Prună este Master NLP Coach acreditat de Richard Bandler și cofondator Go2coaching, cu o experiență de peste 4 ani, oferind coaching și NLP persoanelor care își doresc să își atingă obiectivele fie personal, fie profesional. Este pasionat de oameni și încrezator în potențialul de dezvoltare a fiecăruia. Scopul lui este să îi ajute pe oameni să se alinieze cu misinea lor personală pentru a-și îndeplini propriul potențial. Mai multe pe www.go2coaching.ro.

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare