Incepe oricand

Afla ce Tipar Relational ai!


Data sustinerii  

Vrei să afli ce este Tiparul Relațional și ce rol are acesta în relația de cuplu?În ce fel poți înțelege comportamentul partenerului și cum vă puteți îmbunătăți relația ținând cont de acest concept ?

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site-ul Fundatiei CCU!
 https://www.fundatiaccu.ro/afla-ce-tipar-relational-ai/

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te invităm să te înscrii la Webinarul Gratuit: “Află ce Tipar Relațional ai!”, susținut pe data de 09.02.2021 de către Florentina Gionea (Life Coach Spiritual și Terapeut Relațional), de la ora 18:00. În cadrul webinar-ului aflăm care este tiparul relațional și cum influențează acesta relația de cuplu.

Webinarul este practic și participanții sunt rugați să vină cu instrumente de scris. De asemenea, vor putea pune întrebări și vor primi răspunsuri.

 Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:15, în ordinea conectării online („logării”) participanților!!!

Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parolă vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv luni, 08.02.2021, ora 15:00.

Cui i se adresează webinarul ?

Webinarul se adresează în special femeilor, însă și bărbații sunt bineveniți.

Cui nu i se adresează webinarul ?

  • Persoanelor care nu sunt deschise să se cunoască mai bine, care nu înțeleg psihologia sau spiritualitatea.
  • Persoanele sceptice sunt binevenite pentru că, cu siguranță vor descoperi lucruri noi.

Descrierea detalită a temei:

Tiparul Relațional este un concept creat de Florentina Gionea, Life Coach Spiritual și Terapeut Relațional. Pe baza unor întrebări prestabilite, se poate afla tiparul relațional care poate fi simplu sau complex.

În funcție de tiparul relațional putem vedea și înțelege comportamentele din relația de cuplu. În funcție de tiparul relațional putem acționa să îmbunătățim relația dintre parteneri.

Cu ce pleacă acasă cursanții ?

Află care este Tiparul Relațional personal și înțeleg comportamentele personale, ale partenerului și chiar ale copiilor.

Detalii trainer Florentina Gionea este Life Coach Spiritual și Terapeut Relațional, Tedx Speaker și Fondatoarea Comunității Femeilor Autentice din România. Are o experiență de 9 ani în zona de coaching și a ajutat sute de persoane să îți transforme viața într-una echilibrată și fericită. Prezența TV: ProTV, Digi24, Antena 3, Antena Stars, TVR 1, Radio București, Canal 33, A7TV.

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare