Cele 9 etape ale relatiei de cuplu

Incepe oricand

Cele 9 etape ale relatiei de cuplu


Data sustinerii  

Ce simți când te gândești la relația ta? Care sunt primele emoții care apar când te gândești la cel de lângă tine? Este și frustrare? Te simți uneori neînțeleasă sau nedreptățită? Poate vrei să fii ascultată, dar nu știi cum să obții asta.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site! https://www.fundatiaccu.ro/cele-9-etape-ale-relatiei-de-cuplu/

Poate ți-ai dori mai multă afecțiune, tandrețe, sau dimpotrivă, mai mult spațiu și atingerea obiectivelor comune? Sau poate pur și simplu vrei să înveți să comunici cu cel drag, poate vrei doar să îl înțelegi și, mai ales, să te înțelegi și pe tine. Probabil te-ai întrebat de ce tot cedezi, de ce te tot sucești?

Înscrie-te acum la webinarul Gratuit: “Cele 9 etape ale relației de cuplu”, susținut pe data de 03.02.2021, de la ora 18:30, de către Ema Căpitanescu (Antreprenor, trainer, speaker și specialist în inteligența emoțională), unde poți găsi răspunsuri la întrebările tale!

În luna Iubirii, te invităm să ne fii alături la un eveniment unic în care să explorăm cele mai frumoase părticele ale inimii. Un eveniment dedicat femeilor și cuplurilor în care să ne dăm seama cum să ne iubim inima, cum să o credem și cum să o ascultăm, toate acestea în timp ce ne luăm și rațiunea cu noi.

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:15, în ordinea conectării online („logării”) participanților!!!

Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parola vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv luni, 02.02.2021, ora 15:00.

Ce vom învăța în cadrul acestui webinar:

  • Care sunt etapele relației;
  • Cum sa gestionăm eficient fiecare etapă;
  • Unde ne poticnim cel mai des și de ce;
  • Ce sunt cererile de apropiere;
  • Cum să ne dăm seama când cineva încearcă să se apropie de noi;
  • Cum să ne ferim de manipulare.

De ce să participi?

  • Pentru că îți dorești claritate și stabilitate în relație;
  • Pentru că vrei să dai o șansă relației și știi că merită;
  • Pentru că vrei să te decoperi ca femeie și vrei să evoluezi;
  • Pentru că cel mai important lucru din lume este, și pentru tine, iubirea, sub orice formă.

Despre Trainer - Ema Căpitănescu

Sunt antreprenor, trainer, speaker și specialist în inteligență emoțională, cu peste 1000 de ore de training, și cu energia a sute de femei și cupluri pe care i-am ghidat către inima lor, mi-am declarat misiunea de a ajuta un milion de oameni. Expertiza mea variază de la Inteligență Emoțională, Terapie Cognitiv-Comportamentală, Time Line Therapy, Business & Life Coaching și Hipnoterapie. Iubesc oamenii și creez comunități valoroase continuu ”.

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare