Incepe oricand

Sesiune de coaching

Data sustinerii: de comun acord


Coaching-ul este un parteneriat între coach și client. Acesta este poate cel mai semnificativ aspect al coaching-ului, deoarece în parteneriat creăm împreună, pas cu pas, relația de coaching și spațiul de transformare. În acest cadru sigur, are loc provocarea creativă a conștientizării, cu scopul de a te inspira să-ți atingi cel mai înalt potențial personal și profesional. Câteodată nu realizăm că noi chiar avem răspunsurile pe care le căutăm și resursele interioare pentru a face ceea ce ne-am propus.

Câteodată nu ne acordăm timpul necesar să ne auzim gândurile, să vedem ce ne susține cu adevărat și să ne conștientizăm puterea. Coachingul oferă acest spațiu și timp pentru noi înșine, pentru descoperire de sine și claritate a planului de acțiune.


Aceste sesiuni te ajută:

• Să experimentezi un spațiu de explorare al propriilor gânduri, emoții

• Să îți clarifici obiectivele

• Să îți descoperi resursele interioare

• Să identifici cele mai bune opțiuni pentru tine

• Să implementezi toate schimbările necesare pentru atingerea rezultatelor dorite


Abilități dobândite: Coaching-ul accesează responsabilitatea personală care stă la baza raportării la situațiile și deciziile dificil de gestionat. Atenția îndreptată către propriile gânduri și percepții necesită antrenament și duce la asumarea propriilor comportamente și schimbarea celor care nu ne mai servesc.Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare