Incepe oricand

Coaching (sesiuni)


Data sustinerii  

Coachingul este o calatorie de auto-descoperire si schimbare, in prezenta unui partener empatic, prezent si sustinator. Coachingul inseamna a elibera potentialul clientului, pentru a-i maximiza performanta, si a-l ajuta sa invete el insusi. Aceasta este doar una dintre modalitatile de a defini coachingul.

Insa, dincolo de orice definitie, coachingul este o calatorie interioara, extrem de satisfacatoare si plina de beneficii. Ai nevoie de cateva ingrediente esentiale: motivatie si angajament pentru schimbare, incredere in proces, dorinta sincera de a-ti da voie sa fii altfel decat ai fost pana acum, de a-ti construi calea pe care ti-o doresti.

Pe tot parcursul parteneriatului nostru, vei dobandi adevarul lucrurilor importante pentru tine, nu de la mine, ci din eul tau launtric, stimulat de catre mine. Voi fi un partener si un martor al procesului tau de gandire, avand un scop important: sa fiu atenta la modul tau de a-ti spune povestea si de a ti-o oglindi pentru auto-reflectie. Partea minunata este ca responsabilitatea este 100% la tine, ceea ce va contribui la cresterea increderii in tine, pe langa rezultatele pe care le vei obtine.

Sesiunile de Coaching sunt pentru tine daca vrei:

  • sa atingi un obiectiv important pentru tine;
  • sa-ti cunosti punctele forte;
  • sa schimbi credinte limitative care te tin pe loc si nu-ti permit sa ai viata pe care ti-o doresti;
  • sa ajungi sa ai incredere in tine;
  • sa iesi din jocuri psihologice;
  • sa faci din tine o prioritate;
  • sa ai relatii mai armonioase cu cei din jurul tau;
  • sa comunici eficient etc.

Asa ca, daca esti hotarat sa faci ceva cu propria-ti viata si sa ii dai un curs mai satisfacator, te invit sa pornim la drum impreuna.

Iar, la final, te las cu o intrebare: ¨Cum ar fi viata ta, daca tot ce-ti doresti sa fii si sa faci ti-ar fi posibil?¨


Datele sesiunilor se stabilesc de comun acord.
Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare