Construieste, Creste si Scaleaza Brandul Personal

Incepe oricand

Construieste, Creste si Scaleaza Brandul Personal


Data sustinerii  

Crezi în tine și în visul tău de a-ți crește propriile idei de afaceri? Ți-ai definit profilul viitorului business, ai chiar și ceva mijloace financiare necesare oricărui început? Oportunitățile par să defileze prin viață ta... și totuși, de unde ar trebui să începi? Care ar fi primul pas concret?

Dacă te regăsești în situația de mai sus, atunci webinarul „Construiește, Crește și Scalează Brandul Personal” este pentru tine! Te așteptăm pe data de 02.02.2022, de la ora 18:00, la întâlnirea cu Cristina Norocel - Consultant Marketing, Branding Personal și Coach, să descoperi cum să-ți construiești un brand personal puternic și original. Un brand personal poate deveni unul de succes atunci când este și puternic. Asta înseamnă că tu devii persoana preferată într-o nișă specifică. Toată lumea apelează la tine pentru informații, pentru idei, pentru sfaturi, pentru strategie, pentru conexiuni, pentru prezentări, pentru favoruri, pentru oportunități, pentru locuri de muncă, pentru parteneriate. Însă, dacă modalitatea de a alege să-ți crești brandul personal este schimbul de timp pentru bani, atunci este posibil să îți fi construit un brand personal care să se simtă mai degrabă ca o cușcă decât ca o scenă.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site-ul Fundatiei CCU!
https://www.fundatiaccu.ro/construieste-creste-si-scaleaza-brandul-personal/

ATENȚIE!!! Conform politicilor GDPR actualizate, înscrierea la webinarii se va face în "doi pași" - înscrierea obișnuită prin formularul alăturat + confirmare pe mail (la mailul automat care se generează în urmă completării formularului, verificați Spam/Promoții). Asigurați-vă că adresa de email și numărul de telefon pe care le folosiți la înscriere sunt corecte, fiind principalele modalități de comunicare ale Datelor de Conectare / Newsletter / Follow-UP/ SMS. Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:45, în ordinea conectării online („logării”) participanților !!! Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download. ID-ul de conectare online („logare”) și parolă vor fi trimise prin e-mail și sms în ziua evenimentului, respectiv miercuri, 02.02.2022.

Pentru că există doar atâtea ore pentru care poți factura, atâtea conversații individuale pe care le poți purta față în față... iar viața ta se prăbușește. Mai ales dacă ai și o familie pe care de fapt vrei să o vezi, prieteni pe care îți place să îi ai în preajmă, alte activități, pasiuni și hobby-uri în care îți place să te implici și un angajament de a-ți îngriji corpul și mintea. La un moment dat, va trebui să iei o decizie vitală. Fie crești tarifele la un nivel care îți permite să câștigi suficient pentru a trăi bine în lume, în timp ce lucrezi la un echilibru de ore, fie îți păstrezi tarifele accesibile celor mai mulți, forțându-te să lucrezi o tonă de ore, riscând astfel să fii acuzat de neglijență din partea tuturor persoanelor dragi ție.

Există, desigur, o a treia opțiune... scalează-ți brandul personal independent de timpul de tranzacționare pentru bani.
Teme discutate :

 • Definirea brandului personal;
 • Poziționarea în piață;
 • Kitul de Brand Personal;
 • Prezența online;
 • Prezența în social media;
 • Parteneriate strategice.

Ce vei învăța:

 • Vei cunoaște ce elemente definesc brandul personal de succes și cum să comunici brandul tău personal;
 • Vei contura avatarul tău de client și poziționarea brandului tău în piață;
 • Vei contura arhitectură brandului tău personal;
 • Vei învață care sunt canalele de comunicare online și offline cele mai eficiente pe care le ai la dispoziție pentru a comunica despre tine;
 • Vei dori să ieși din zona ta de confort și vei reuși să-ți gestionezi mult mai bine teama de expunere.

Cui se adresează webinarul: freelanceri, antreprenori, soloprenori.

Despre Cristina Norocel:

Cristina are o experiență de 10 ani în marketing și PR. A lansat branduri noi atât pe piața locală, cât și pe alte piețe. Pasionată de artă și știința de a vinde și de psihologia consumatorului, crede cu tărie în puterea consumatorilor și o interesează motivele care stau în spatele comportamentelor de consum ale oamenilor.

Este pasionată de branding, public relations și de business în general. Abilă în interpretarea și inventarea de brand, precum și în poziționarea sa în piață. O definește cu siguranță și o puternică gândire strategică, fiind foarte focusată pe soluții și end-results. De-a lungul carierei, Cristina a susținut traininguri de marketing și comunicare. Crede cu tărie că un business de succes are nevoie de o strategie de marketing și branding solidă care să fundamenteze strategia de comunicare. C

rede în oameni și în puterea lor de a schimba lucrurile și tocmai de aceea din 2014 practică consultanță pe marketing și public relations pentru companii care vor să crească. Cristina este membră în mai multe organizații de business: MORE Networking, Business Women Forum România, Asociația Națională a Antreprenorilor din România.

Vino alături de noi!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare