Creativitate si lucru in echipa

Incepe oricand

Creativitate si lucru in echipa


Data sustinerii  

Înscrie-te acum la un workshop interactiv, unde vei putea să descoperi și să testezi câteva activități care îți pot ajuta echipa să comunice mai bine, să se distreze și să fie mai creativă.

Te așteptăm pe data de 15 aprilie 2021, de la ora 18:30 la webinarul Gratuit : „Creativitate și lucru în echipă”, unde îl vei cunoaște pe Bogdan Grigore – playful trainer și facilitator, care îți va dezvălui o nouă perspectivă asupra training-ului îmbinând creativ pasiunea pentru facilitare și teatrul de improvizație.

Activitățile folosite în acest workshop sunt inspirate din domeniile teatrului de improvizație și a facilitării grupurilor.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site!
https://www.fundatiaccu.ro/creativitate-si-lucru-in-echipa/

 Atenție: Workshop-ul este unul interactiv. Te rugăm să te înscrii doar dacă ai disponibilitate de a participa total la workshop și activitățile propuse. Aceasta presupune prezența pe tot parcursul workshop-ului, cu disponibilitate de a oferi acces la webcam și microfon. Nu este pentru cei care vor să asculte un webinar în timp ce fac altceva.

DESPRE TRAINER - Bogdan Grigore

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața de training, în prezent el este: Inițiator Facilitare.ro - proiect care oferă soluții organizațiilor și echipelor folosind diferite metode de facilitare, dar în același timp dezvoltă și abilitățile de facilitare ale managerilor din organizații. Managing Partner Improvizație.ro (Improvizație.ro este prima companie din România ce folosește improvizația aplicată în business ca metodă de dezvoltare. Prin workshop-urile de improvizație participanții își dezvoltă competențe și atitudini ce îi vor ajuta atât în viața profesională cât și în cea personală să fie mai proactivi, mai adaptabili, să comunice mai eficient și să lucreze mai bine în echipa.)

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare