Incepe oricand

Creeaza-ti Jobul tau Ideal


Data sustinerii  

Petrecem în medie 8 ore zilnic la locul de muncă. Dacă activitatea profesională nu te împlinește și nu simți bucurie înseamnă că stresul face parte din viața ta profesională și că îți irosești cele mai prețioase resurse - timpul și sănătatea.

Dacă simți că a venit momentul să faci o schimbare în viața ta, dar nu știi de unde să începi, acest webinar te va ajuta să-ți găsești claritate și să-ți creezi Jobul tău Ideal. Jobul tău Ideal nu este un vis, este un potențial, iar dacă ai curajul să urmezi acest potențial, va deveni realitate.

Așadar dacă și tu ești în căutarea acelei activități profesionale în care să te simți omul potrivit la locul potrivit, la momentul potrivit, și își dorești să creezi cu inspirație și bucurie, să te simți apreciat, nu ezita să te înscrii la webinarul: Creează-ți Jobul tău Ideal, din data de 09.06.2022, de la ora 18:30.

Webinar va fi susținut de către realizat Irina Lupașcu - trainer autorizat de Autoritatea Națională de Certificări și autorea cărții Creează-ți Jobul Ideal.

????Înscrierea la webinar se face Gratuit pe site-ul www.comunitateaccu.ro
https://www.comunitateaccu.ro/events-1/creeaza-ti-jobul-tau-ideal

❗️ Pentru a putea participa LIVE la eveniment, te rog să ai instalată aplicația Zoom.

Cui i se adresează webinarul?
Tuturor persoanelor care sunt în căutarea unor soluții profesionale și a vocației profesionale.
Este adresat și celor care își dau seama că nu sunt pe drumul potrivit pentru că activitățile zilnice le epuizează toată energia și nu le dau o stare de bucurie.

Cui nu i se adresează? Celor care perfect mulțumiți de locul profesional în care se află.

Cu ce pleacă acasă participanții?

Este un webinar care aduce claritate mentală și emoțională, inspirație și energie pentru acțiune.

Despre trainerIrina Lupașcu

Irina este trainer autorizat de Autoritatea Națională de Certificări, are peste 18 ani de experiență profesională, din care peste 7 ani în zona de top management, unde a condus o echipă de peste 60 de oameni și peste 8 ani în domeniul trainingului. A susținut zeci de cursuri în diferite domenii, a lucrat cu sute de cursanți și s-a întâlnit cu multe întâmplări neprevăzute. Domeniile în care susține cursuri sunt dezvoltare profesională, dezvoltare personală, management și comunicare. În anul 2019 a lansat cartea Creează-ți Jobul Ideal. Explică într-un mod non-formal, este relaxată și se bucură de ceea ce face. Pasiunea ei este să înțeleagă modul în care are loc schimbarea comportamentului uman și să o aplice. A participat la 12 cursuri internaționale transformatoare susținute de Dr. Joe Dispenza (cel mai recunoscut specialist în neuroștiință și neuroplasticitate la nivel mondial) și Eckhart Tolle – ghid spiritual recunoscut pentru fascinanta lucrare Puterea Prezentului.

“Atunci când crezi în tine, totul devine posibil.” Irina Lupașcu

Vă așteptăm cu drag să creăm magie împreună!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare

Feedback-ul cursantilor
 • 4 out of 5
  11/06/2022

  Atractiv - Totul a decurs foarte bine, profesional

  Raporteaza

 • 5 out of 5
  10/06/2022

  Am avut o problema in sensul ca nu am avut la ndemn un link imediat de conectare astfel incat, desi aveam notat in calendarul google ora si data , am cautat in mail si nu am regsit linkul de conectare. In dezvoltarea personal sunt ancorat in multe webinarii si cursuri, stabilite cu 7-10 zile inainte iar inboxul este destul de consistent astfel nct e greu sa regseti un link stabilit habar n-am cnd in urm.... Imi pare nespus de rau ca nu am apucat sa l urmresc. Ar fi buna o posibilitate de revedere mcar 24 ore a cursului....daca exista, va eog sa imi comunicati....amg.dreams2020@gmail.com

  Raporteaza