Cum ne ajuta Reputatia Personala sa avansam in Cariera ?!

Incepe oricand

Cum ne ajuta Reputatia Personala sa avansam in Cariera ?!


Data sustinerii  

Brandul personal sau reputația personală este un instrument de dezvoltare, evoluție și atingere a obiectivelor strategice de carieră, de business și chiar financiare, extrem de util. Îți dorești o imagine cu reputație, care să-ți eficientizeze poziționarea ca specialist într-o piață extrem de competitivă?

O imagine care să insufle încredere, empatie și profesionalism în domeniul pe care îl reprezinți? Atunci te invităm să te înscrii la Webinarul Gratuit: " Cum ne ajută Reputația Personală să avansăm în Carieră ?! ", susținut pe data de 14.07.2021, de la ora 18:30 de către Alina Stoian, specialist în strategie de brand și comunicare, alături de care vom descoperi că brandul personal poate fi un instrument eficient, dacă este construit pornind de la obiectivele de carieră sau de business.

Acesta trebuie să urmeze o strategie și un plan care să asigure atingerea acestor obiective.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site!
https://www.fundatiaccu.ro/cum-ne-ajuta-reputatia-personala-sa-avansam-in-cariera/

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:45, în ordinea conectării online („logării”) participanților !!! Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parola vor fi trimise prin e-mail și sms în ziua evenimentului, respectiv miercuri, 14.07.2021.

Cui i se adresează webinarul ?

 • Antreprenorilor care folosesc brandul personal în atragerea de parteneri noi și creștere a afacerii lor.
 • Profesioniștilor sau specialiștilor independenți pentru care brandul personal este un instrument esențial în vânzarea serviciilor lor.
 • Top executives și top management care înțeleg că brandul personal le facilitează drumul de avansare în carieră.
 • C level care își doresc un proces mult mai ușor de tranziție către alte companii sau când fac exit din companie către o carieră independentă.

Cui nu i se adresează webinarul ?

 • Persoanelor care consideră că promovarea în carieră sau dezvoltarea în business depinde doar de rezultate, nu și ca acestea să fie vizibile;
 • Antreprenorilor care investesc doar în brandul comercial fără să realizeze că ei reprezintă, de fapt brandul;
 • Celor care nu doresc să adopte instrumente mai eficiente în promovarea lor ca specialiști sau atragerea de parteneriate mai valoroase în business.

Pentru o bună înțelegere a importanței construirii unui brand personal, este bine să avem în minte următoarele semne de întrebare:

 • De ce să discutăm despre brandul personal în perioadele de incertitudine post pandemice ?
 • Cum conferă stabilitatea locului de muncă o imagine reputațională coerentă și corect construită și cum devine o alternativă pentru a controla mai bine situația ta profesională prezentă și viitoare?
 • Cum te ajută ca în parcursul profesional oportunitățile să nu mai treacă pe lângă tine ci să le fructifici eficient?
 • Cum poți folosi brandul personal astfel încât eforturile tale de a fi recrutat, de a recruta sau a atrage parteneri noi să nu eșueze?

Un brand personal coerent, subscris misiunii de business sau de carieră poate face diferența dintre succes și doar supraviețuire.

Cu ce pleacă acasă cursanții ?

 • Cum să îți construiești strategia optimă de Brand;
 • Cum îți definești dimensiunile pe care comunicarea brandului tău se bazează.
 • Îți definești și rafinezi povestea brandului tău.
 • O mai bună înțelegere a corelației dintre obiectivele de business/carieră și cele de brand.

Detalii trainer - Alina Stoian:

"Dacă ar fi să dau cea mai concisă definiție a ceea ce fac, aceasta ar fi „specialist în strategie de brand și comunicare”. Sunt însă și antreprenor, de mai bine de 16 ani conducând agenția de publicitate, JustAD. Ca om de comunicare și strategie, construiesc cu pasiune și implicare, branduri și campanii de comunicare, înțelegând că misiunea mea profesională este aceea de a sprijini brandurile comerciale, dar și profesioniștii sau antreprenorii din diverse domenii să comunice și să se comunice.

Aducând valoare prin “know how-ul” dobândit în peste 18 ani de marketing, comunicare, vânzări și business reușeșc să îi sprijin pe ceilalți, în parcursul lor de a-și atinge potențialul maxim în business sau carieră. Lucrând cu companii autohtone sau multinaționale pentru comunicarea de brand comercial dar și cu specialiști din top management, C-level sau antreprenori, în construcția de brand personal, am înțeles că felul în care comunicăm concepte sau pe noi ÎNȘINE are puterea de a modela realitatea și de a o transforma, aceasta fiind convingerea cu care pornesc la drum în orice proiect în care mă implic.

Mai mult, ghidată de valorile în care cred, Potențarea celorlalți, Implicarea și Dorința de a Împărtăși “know how”, am creat, alături de colegele mele, Alina Cocuți (specialist în construcția discursului public) și Gabriela Râșnoveanu (specialist în neurocomunicare), singurul Masterclass de brand personal, BRANDINGUP, construit pe 3 piloni esențiali: strategie de brand și de comunicare, construcția discursului public și neurobranding." Alina Stoian

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare