Cum ne ajutam copiii sa devina adulti inteligenti emotional

Incepe oricand

Cum ne ajutam copiii sa devina adulti inteligenti emotional


Data sustinerii  

Un număr mare de studii științifice demonstrează că un EQ ridicat este cel puțin la fel de important precum un IQ mare, iar posesorii sunt mai fericiți, mai încrezători, mai realizați din toate punctele de vedere.

Te așteptăm pe data de 22.04.2021, de la ora 18:30, la Webinarul Gratuit: “Cum ne ajutăm copiii să devină adulți inteligenți emoțional”, unde împreună cu Laura Spînu, psiholog clinician și psihoterapeut, vom descoperi cum putem crește copii inteligenți emoțional, care se vor transforma în adulți inteligenți.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site!
https://www.fundatiaccu.ro/cum-ne-ajutam-copiii-sa-devina-adulti-inteligenti-emotional/

ATENȚIE!!! Conform politicilor GDPR actualizate, înscrierea la webinarii se va face în "doi pași" - înscrierea obișnuită prin formularul alăturat + confirmare pe mail (la mailul automat care se generează în urmă completării formularului). Asigurați-vă că adresa de email și numărul de telefon pe care le folosiți la înscriere sunt corecte, fiind principalele modalități de comunicare ale Datelor de Conectare / Newsletter / Follow-UP/ SMS.

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:45, în ordinea conectării online („logării”) participanților !!! Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parola vor fi trimise prin e-mail și sms în ziua evenimentului, respectiv joi, 22.04.2021.

Cui i se adresează webinarul ?
Webinarul se adresează tuturor părinților sau viitorilor părinți care sunt interesați să învețe să aplice un stil de parentaj care să îi ajute pe copiii lor să “crească mari” și sănătoși din toate punctele de vedere și să se transforme în adulți funcționali, împliniți, echilibrați.

Cui nu i se adresează webinarul ?
Webinarul nu are contraindicații. Oricine este binevenit cel puțin pentru a explora o perspectivă diferită.

Descrierea detalaită a temei:
Mai mult ca niciodată, acum, într-o perioadă dificilă pentru toată lumea, când stresul poate atinge cote maxime, putem clar observa importanța capacității de a ne recunoaște, accepta și regla emoțiile dificile, de a-i înțelege și accepta pe ceilalți care la rândul lor experimentează trăiri greu de dus.

Toate acesta sunt aptitudini care se construiesc pas cu pas din prima secundă de viață a unui copil și sunt poate mai importante decât toate informațiile academice pe care le livrează sistemul de învățământ. Ca părinți, putem contribui esențial la dezvoltarea acestora. Dacă un copil este genial, olimpic, cu performanțe academice deosebite, acesta nu este un predictor al fericirii și împlinirii, însă va poseda abilități socio-emoționale înalte, lucruri care pot cântări mult mai greu la realizarea copiilor noștri. Învățarea emoțională și socială sunt ca o polița de asigurare pentru o viață sănătoasă, pozitivă și de succes.

Cu ce pleacă acasă cursanții ? Participanții obțin informații bazate pe studii științifice despre importanța EQ , despre abilitățile socio-emoționale ce stau la baza ei, dar și modalități prin care pot ei, ca părinți să contribuie la construirea și consolidarea acestor aptitudini la proprii copii și, de ce nu, la propria persoană.

Vor afla lucruri simple, ușor de aplicat și cu rezultate uimitoare, în momentul în care sunt respectate și aplicate cu consecvență. Detalii trainer

Sunt Laura Spînu, psiholog clinician și psihoterapeut cu formare în psihoterapia familiei, copilului și adolescentului și în formare în terapia prin joc și dramaterapie, educator parental, formator. Lucrez individual și în grup cu copii, adolescenți și adulți, susțin cursuri și webinarii de psihoeducație pentru adulți și părinți sau educatori. Misiunea mea profesională este aceea de a crea un cadru sigur și de a însoți oamenii pe un drum de explorare și vindecare a relațiilor cu propria persoană și cu cei din jur. Fără prezența conștientă, autenticitate, compasiune față de sine și ceilalți, fără copii interior sănătoși nu putem avea o viață împlinită și nu putem transmite propriilor noștri copii un model demn de urmat ”. Laura Spînu

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare