Cum sa gestionam stresul din perioada Sarbatorilor de Iarna?

Incepe oricand

Cum sa gestionam stresul din perioada Sarbatorilor de Iarna?


Data sustinerii  

Sărbătorile de Iarnă sunt o sursă majoră de stres. În acest an, se adaugă și stresul generat de pandemie. Acest stres poate fi gestionat foarte eficient cu ajutorul câtorva tehnici extrem de simple și de eficiente.

Vă așteptăm pe data de 22.12.2020, de la ora 18:00, la webinarul Gratuit: „Cum să gestionăm stresul din perioada Sărbătorilor de Iarnă?”, unde împreuna cu Florin Pasat, trainer și speaker, vom afla cum poate fi gestionat stresul într-un mod foarte eficient cu ajutorul câtorva tehnici extrem de simple și utile.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site!

https://www.fundatiaccu.ro/cum-sa-gestionam-stresul-din-perioada-sarbatorilor-de-iarna/

În cadrul webinar-ului vom avea parte și de discuții libere, de jocuri de rol și autocunoaștere. Materiale necesare: pix și foi, participarea într-un mediu liniștit în care să nu fim deranjați și să putem sta comod pentru anumite părți ale evenimentului. Este necesară deschidere și implicare.

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:15, în ordinea conectării online („logării”) participanților!!! Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parola vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv marți, 21.12.2020, ora 15:00.

Cui i se adresează webinarul?

Persoanelor cu vârsta peste 30 de ani, angajate sau cu firmă proprie, care în ultimele două săptămâni ale anului au provocarea atingerii indicatorilor de performanță la job/firmă și care se pregătesc să petreacă Sărbătorile de Iarnă cu membrii familiei.

Cui nu i se adresează webinarul?


Adolescenților, persoanelor care nu au de atins indicatori de performanță și care petrec Sărăbătorile de Iarnă cu gașca obișnuită de prieteni.

Descrierea detaliată a temei:

Participanții vor afla: care sunt efectele pe termen scurt ale stresului asupra organismului? care sunt efectele pe termen lung ale stresului asupra organismului? care sunt TOP 5 surse externe de stres? care stun TOP 5 surse interne de stes? Simptome ale stresului; Cu ce pleacă acasă cursanții? 2 tehnici simple și eficiente pentru gestionarea stresului.

DESPRE TRAINER: Florin Păsat este trainer și speaker din 2001. Începând inițial cu training-uri de marketing, comunicare și management, Florin a fost prins de virusul „dezvoltării personale”.

A constatat că funcţionează doar modele centrate pe „OM” şi s-a dedicat artei de a „crește oameni”. De-a lungul timpului a vorbit în faţa a mai mult de 50.000 de persoane inspirându-i şi motivându-i să treacă la acțiune. În anul 2012 a decis să combine experienţa acumulată în această perioadă cu abilităţile de trainer şi speaker şi în acest fel a luat naştere proiectul „Atrage Abundenţa în viaţa Ta!” (www.atrageabundenta.ro) A acumulat expertiză în peste 5000 de sesiuni de coaching unu-la-unu, și în multe alte mii de sesiuni de coaching oferite gratuit. Indiferent de vârstă, pregătire sau profesie participanții la seminarii şi traininguri au apreciat energia şi implicarea lui ca trainer şi „AHA!”-urile realizate ca urmare a discursului lui Florin.

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare