Cum sa conduci -i cum sa motivezi angajatii din Generatia Millennials

Incepe oricand

Cum sa conduci -i cum sa motivezi angajatii din Generatia Millennials


Data sustinerii  

Conducerea Generației Millennials vine cu provocări noi și o serie de particularități ce impun upgradarea leadershipului și a modului de comunicare.

Prin urmare, dacă ai o poziție de conducere (sau urmează să ai una), te așteptăm la webinarul Gratuit ”Cum să conduci și cum să motivezi angajații din Generația Millennials“, unde împreună cu Gabriel Radu - antreprenor și business coach, vei afla care sunt acele lucruri esențiale de care trebuie să ții cont, astfel încât să poți conduce și motiva Generația Millennials.

Așadar, rezervă-ți un loc pe data de 16.03.2021, de la ora 18:00 la webinar-ul de leadership unde poți învăța cum să comunici și să te faci mai bine înțeles de către cei din Generația Millennials.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul  de pe site!
 https://www.fundatiaccu.ro/cum-sa-conduci-si-cum-sa-motivezi-angajatii-din-generatia-millennials/

ATENȚIE!!! Conform politicilor GDPR actualizate, înscrierea la webinarii se va face în "doi pași" - înscrierea obișnuită prin formularul alăturat + confirmare pe mail (la mailul automat care se generează în urma completării formularului). Asigurați-vă că adresa de email și numărul de telefon pe care le folosiți la înscriere sunt corecte , fiind principalele modalități de comunicare ale Datelor de Conectare / Newsletter / Follow-UP/ SMS.

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:15, în ordinea conectării online („logării”) participanților!!! Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parolă vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv luni, 15.03.2021, ora 15:00.

Cui i se adresează webinarul?
Acest webinar este destinat celor care conduc sau urmează să conducă echipe, precum și celor care își propun să evolueze profesional.

Cui nu i se adresează webinarul?
Acest webinar nu este potrivit pentru tine, dacă intenția ta este să cauți metode prin care să-ți manipulezi echipa sau urmărești să obții o poziție mai înaltă în organizație, dar fără să îți dezvolți mai întâi o fundație corectă în conducerea unei echipe.

Descrierea detaliată a temei :
Adaptarea modului de conducere la Generația Millennials (cei care acum au între 25-40 ani) nu este opțională. De ce? Pentru că Millennials este generația care va schimba lumea actuală și o va schimba: în avantajul ei; și după regulile ei.

Prin urmare, dacă ai o poziție de conducere (sau urmează să ai una), ori te adaptezi schimbărilor și evoluezi, ori scazi și atunci oamenii nu te vor mai urma ca lider.

Așadar, din acest webinar vei afla:

 • Cum să motivezi non-financiar angajații din Generația Millennials;
 • Cum să comunici și să te faci mai bine înțeles de către cei din Generația Millennials;
 • Top 5 acțiuni prin care să conduci mai ușor Generația Millennials;
 • De ce lipsa angajaților Millennials direcționează companiile spre faliment.
 • Cu ce pleacă acasă cursanții?
     La final cursanţii vor şti:
 • Cum să-şi motiveze non-financiar angajații din Generația Millennials;
 • Cum să comunice și să se facă mai bine înţeleşi de Generația Millennials;
 • Cum să Conducă mai ușor Generația Millennials;
 • De ce lipsa angajaților Millennials direcționează companiile spre faliment.

În plus, la finalul acestui webinar participanții vor primi că BONUS:

 • Prezentarea webinarului în format PDF;
 • Un Instrument Profesional de Diagnosticare a Leadershipului în format PDF de 36 de pagini.

Acest instrument te va ajută: să identifici cauzele care determina apariția problemelor în echipa ta sau în firma ta; să ai la dispoziție recomandările prin care poți diminua semnificativ cauzele care conduc la apariția problemelor; să stabilești cele mai potrivite soluții prin care să crești semnificativ performanță ta și a echipei.

Detalii trainer Gabriel Radu:

Antreprenor; Life & Business Coach; Fondator la Programarea Succesului (un brand de dezvoltare personală și profesională); Membru certificat JMT; Autor al mai multor programe educaționale online precum: Leadership Mastery, Motivarea angajaților în companiile româneșți, Business Revolution, etc; "Sunt peste 10 ani de când livrez programe de dezvoltare profesională în companii naţionale şi multinaţionale"; "Sunt peste 13 ani de când dezvolt echipe iar până în prezent am susţinut peste 4.000 de ore de coaching (atât în sesiuni individuale, cât şi de grup)".

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare