Cum sa reduci costurile firmei tale

Incepe oricand

Cum sa reduci costurile firmei tale


Data sustinerii  

Pentru realizarea unui business coerent economic și performant, este necesar un sistem de controlling care să ducă la îndeplinirea performanței. Dar pentru sistemul de controlling este necesar, în primul rând, să fie ordine în cifre și să le avem clare și coerente.

Ai o companie la început de drum și întâmpini probleme pe partea de planificare, bugetare, calculația de costuri, legăturile cu contabilitatea financiară, evaluarea investițiilor, profitabilitate și eficiență? Pentru a avea o afacere bine organizată din punct de vedere financiar în care ne dorim scăderea costurilor sunt necesare anumite activități.

Acestea trebuie să fie permanent gândite și ancorate în țintele propuse, adică realizarea activităților să ducă la realizarea țintelor. Activitățile realizate trebuie să fie permanent utile, economice, raționale, toate îndreptate spre același scop, dat de țintele definite mai sus. Așadar, tinere antreprenor, dacă și tu te afli în situația descrisă mai sus, te așteptăm la webinarul gratuit - Cum să reduci costurile firmei tale?, ce va avea loc live online pe data de 23.06.2022, de la ora 18:30.

Alături de noi va fi Alin Ivan-Business Strategist în cadrul Integrated Consulting Grup, care te va îndruma spre o strategie mai clară a controlului financiar din compania ta - o înțelegere de ansamblu asupra felului în care trebuie organizată firma din punct de vedere financiar și unde poți interveni pentru a scădea costurile.

Înscrierile se fac pe site - https://www.comunitateaccu.ro/events-1/cum-sa-reduci-costurile-firmei-tale
❗️ Pentru a putea participa LIVE la eveniment, te rog să ai instalată aplicația Zoom.

Astfel, pentru realizarea unui business coerent economic și performant, este necesar un sistem de controlling care să ducă la îndeplinirea performanței. Dar pentru sistemul de controlling este necesar, în primul rând, să fie ordine în cifre și să le avem clare și coerente. De ce avem nevoie de controlling în companiile mici? Pentru că avem nevoie să atingem niște ținte de business.

Acele ținte trebuie să fie bine cunoscute, așadar, trebuie să fie calculate. Țintele pot fi exprimate ca număr de clienți, cifră de afaceri, nivel de costuri, cantități produse și vândute, etc. Dar pentru ca ele să fie cunoscute și calculate, ele trebuie să fie rezultatul unui proces rațional, de gândire. Acest lucru nu se poate obține decât dacă avem cifrele în ordine, clare și simple, ușor de accesat și de interpretat.

Cui se adresează webinarul - tinerilor antreprenori, la început de drum, care au nevoie să înțeleagă cum să ordoneze finanțele firmei și să fie eficienți.

Cui nu i se adresează webinarul - firmelor cu cifre de afaceri de peste 2 milioane eur.

Despre trainer: Alin Ivan Pasionat de matematică, Alin ajută companiile să ia cele mai bune decizii raționale pe baza unor cifre specifice. Domeniile sale de expertiză sunt controlul, bugetarea, managementul financiar și strategia. Citatul său de conducere este „ego cogito, ergo sum”, valabil mai ales pentru companiile care trebuie să fie conduse pe gândire rațională, cifre exacte și acțiuni predictive. Alin a studiat economia în România și a urmat mai multe cursuri de economie și matematică în Germania și Austria.

Cred în decizii raționale pe care ar trebui să le ia managerii de firme;trăim într-o lume în care imprevizibilitatea este alături de noi la fiecare pas și trebuie să ne adaptăm permanent deciziile și firmele”. Alin Ivan Haide alături de noi! ????

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare