Curs online de face reading - Face Keys

Incepe oricand

Curs online de face reading - Face Keys

Curs online de face reading – Face Keys

– corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea sau morfopsihologie

Face Keys România îţi propune un curs inedit şi unic. Un curs de comunicare nonverbală, o “armă secretă”, care merge la ţintă în domeniul resurselor umane, vânzărilor, psihologiei, medicinei, terapiilor alternative, dar şi un instrument util oricărui om interesat de propria dezvoltare, de autocunoaştere şi de îmbunătăţirea relaţiilor de la serviciu sau în familie.


Învaţă să descoperi personalitatea umană urmărind trăsăturile faciale


Când?

12 – 13 iunie 2021 (sâmbătă şi duminică de la 10:00 la 17:00)

Unde?

ONLINE

Cât costă cursul?

1500 de lei

În ce constă cursul de fizionomie Face Keys? -

2 zile de predare faţă în faţă cu profesorul

- suport de curs în limba română ilustrat şi explicat (170 de pagini),

- 4 luni de practică gratuită prin teme săptămânale trimise prin e-mail

-ghidare pentru învăţarea tehnicii Face Keys

- posibilitatea de a pune întrebări personale

- acces la sesiunile de practică online Face Keys destinate doar celor care au făcut cursul

Ce este Face Keys?

Analiza trãsãturilor faciale sau interpretarea mişcãrilor muşchilor faciali este una dintre cele mai vechi forme de comunicare între oameni. Această metodă de comunicare precede orice cultură în sine, orice formă de scriere și chiar abilitatea de a articula cuvinte. Se bazează pe interpretarea trăsăturilor de personalitate care se formează în timp și devin vizibile în urma a mii și mii de expresii faciale zilnice. Aceste expresii sau contracţii ale mușchilor faciali sunt controlate în peste 90% din cazuri de subconștient.

Face Keys este cea mai recentă și mai modernă metodă de corelare între personalitate și trăsăturile faciale. Deși se bazează pe tehnicile tradiționale de citire a feței, este completată și actualizată prin studii în domenii precum psihologia, sociologia, genetica, biomecanica şi antropologia.

Fața umană are cel mai important rol în comunicarea nonverbală. Putem transmite aproximativ 700 de mii de mesaje non-verbale diferite. Dintre acestea, 250 de mii sunt transmise doar cu ajutorul capului şi ale gâtului. Deci, mai mult de o treime din comunicarea noastră non-verbală este concentrată într-o parte destul de mică a corpului.

De ce funcționează metoda Face Keys şi morfopsihologia?

• Pentru că oamenii au același număr de mușchi faciali, indiferent de vârstă, naționalitate, cultură sau gen (atâta timp cât nu există malformaţii congenitale sau accidente care să-i afecteze).

• Deoarece mușchii faciali funcționează în conformitate cu aceleași principii biomecanice pentru toți oamenii din lume (de exemplu dacă zâmbiți acum - și vă încurajez să faceți acest lucru - veți folosi aceiași mușchi ca oricine altcineva care zâmbește la mii de kilometri distanță).

• Deoarece toți oamenii sunt guvernați de aceleași emoții universale (fundamentale) și, în plus, le afișează la fel (deși psihologii au identificat aproximativ 3600 de emoții pe care le putem simți, majoritatea sunt influențate de vârstă, cultură sau situații de viață - emoțiile fundamentale sunt manifestate la fel de toți oamenii).

• Pentru că toți oamenii au aceleași nevoi de bază (nu vorbim despre nevoile culturale, deşi şi acestea tind sã se uniformizeze, ci despre nevoile fundamentale ale oricărei ființe vii).

Cine susţine acest eveniment?

Alexandru Bocunescu – Fondatorul Face Keys România

• Fondator al Face Keys România şi creator al metodei Face Keys® de corelare a personalităţii cu trăsăturile faciale

• Membru al echipei de cercetare a stărilor alterate de conştienţă în cadrul Asociaţiei Europene de Hipnoză, hipnoterapeut

• Analist comportamental certificat ZIVAC®

• Trainer Human Behavior Institute Center

• Economist, cu experienţă în transport maritim, vânzări, marketing şi resurse umane

• Consultant privind orientarea în carieră (career coach)

• Consilier pentru dezvoltare personală

• Formator, speaker şi conferenţiar

Pentru alte detalii te rugăm să ne contactezi la 0723.674.772 sau office@facekeys.ro.


Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare