De ce iubim fotografia?

Incepe oricand

De ce iubim fotografia?


Data sustinerii  

Ești pasionat de fotografie și îți dorești să te inițiezi în arta fotografică? Cauți permanent informații care să te ajute să îți dezvolți competențele și tehnica în obținerea celor mai bune fotografii?

Atunci acest webinar este pentru tine!

Înscrie-te acum la webinarul Gratuit: ”De ce iubim fotografia?” susținut de Mihaela Agarici (fotograf profesionist) pe data de 24.03.2021, de la ora 18:30, să înțelegi de ce te atrage fotografia în mod general și în mod particular. 

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site! 
https://www.fundatiaccu.ro/de-ce-iubim-fotografia/

 Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:15, în ordinea conectării online („logării”) participanților!!! Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parola vor fi trimise prin e-mail și sms în ziua evenimentului, respectiv miercuri 24.03.2021.

Ai un aparat de fotografiat chiar la telefonul mobil pe care cu siguranță l-ai folosit cel puțin o dată să declanșezi și să înregistrezi o imagine. Cu certitudine cel puțin o dată ai încercat să faci cât mai bine o fotografie.

Vă propun la această întâlnire să înțelegem de ce ne place fotografia în mod general și în mod particular. De ce este bine să facă parte din viața noastră. Să înțelegem cum să ne adaptăm dorințele fotografice la multitudinea de aparatură de specialitate, astfel încât, să înțelegeți cât mai bine ce anume vă trebuie din punct de vedere tehnic încât să vă realizați și să vă susțineți pasiunea fotografică”. Mihaela Agarici

Cui i se adresează webinarul ?

 • Celor care vor să înțeleagă o formă modernă de limbaj;
 •  Celor cărora le place să facă fotogafii;
 •  Celor care își doresc să se inițieze în arta fotografică;
 • Persoanelor care în viața profesională lucrează cu imaginile fotografice;
 • Celor care vor să achiziționeze un aparat fotografic.

Cui nu i se adresează webinarul?

 •  Persoanelor care nu iubesc fotografiile;
 • Persoanele care știu totul despre acest domeniu.

 Cu ce pleacă acasă cursanții?

 • Participanții la acest curs vor înțelege importanța fotografiilor în viața oamenilor.
 • Vor căpăta detalii tehnice despre aparatele fotografice.
 • Vor face cunoștință cu un nou tip de comunicare.
 • Vor descoperi creativitatea prin fotografie. 
 • Vor afla principiile artei fotografice

Detalii trainer:

Mihaela Agarici este fotograf profesionist, cu experiență de 20 de ani în domeniul artei și tehnicii fotografice, expert în comunicare audio-viuzală și comunicare fotografică. Prin acest curs introductiv în arta și tehnica fotografiei, vă propune să pătrundeți în minunata lume a fotografiei și împreună să începeți să învățați despre fotografie. Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare