De la Anxietate la Charisma

Incepe oricand

De la Anxietate la Charisma


Data sustinerii  

Succesul unui om charismatic se vede în comunitatea sa, chiar dacă pare imposibil, autocunoașterea o face să devină posibil.

În cadrul webinarului Gratuit: “De la Anxietate inconștientă la Charisma” ce va avea loc pe data de 19.04.2022, vom vorbi despre tot ce ține de adevăratul sens al charismei și nu de eticheta fizică asociată cu acest cuvânt.

Dacă ești gata să faci ceva concret și palpabil pentru tine sau pentru afacerea ta, te invităm să o cunoști pe Melena (Munteanu Elena) - Terapeut NLP/ Master Coach/ Formator alături de care să abordezi laturile despre care nu prea se discută în business, procesele și tiparele emoționale care îți conduc viața din umbră.

????Înscrierea se face pe site-ul Comunității CCU - https://www.comunitateaccu.ro/events-1/de-la-anxietate-la-charisma-1

Când ai curajul să înfrunți demonii interiori, să elimini blocajele și cele mai ascunse frici, începe schimbarea, de acolo din interior către tot ce înseamnă exterior. Asta poate însemna alți clienți, alte relații, alți colaboratori, etc.

Cum să faci schimbarea?

Pentru început vino alături se noi să descoperi cei trei pași importanți pentru a demara procesul de transformare a personalității :

  • cum să iubești oamenii fără să îi judeci;
  • cum să îți asumi rolul în comunitate, fară să vrei să deții controlul;
  • cum să ai încredere în oameni fără să te simți ofensat/ă.

Cui i se adresează webinarul ?
Se adresează: Managerilor, Freelancer-ilor/ Antreprenorilor cu rol de lider care au echipe.

Cu ce pleacă acasă participanții ? Pleacă cu idei de bază despre cum funcționează comunicarea verbală și non verbala la nivel cerebral și ce anume se întâmpla în jurul lor, în funcție de autocunoaștere.

Cui nu i se adresează webinarul ? Celor care nu au echipe, oameni în subordine, acelora care nu sunt lideri, care nu au răspundere pentru rezultatele oamenilor din mediul de afaceri.

Detalii trainer- Munteanu Elena (Melena)

· Terapeut NLP/ Master Coach/ Formator;
· Experiența in Coaching 6 ani;
· Experiența in Formare 6 ani;
 · Experiența in Management 8 ani;
 · Antreprenor de 4 ani ( conduc propria afacere dinafara sferei terapeutice, imobiliare si crypto);
 · Experiența din traumele personale procesate și asumate : 15 ani;
 · Pasionata de : dansuri Latino, citit, călătorii, meditații.

Dezvolt un program de mentoring de 3 luni, unde însoțesc clientul 1 la 1 și mă folosesc de toată cunoașterea mea pentru a-l ajuta să-și atingă obiectivul. Iubesc viața și rezultatele spectaculoase ale celor care aleg să lucrăm împreună. După 10 ani de lucru intens cu mine, am ajuns la etapa în care pot să dăruiesc din ceea ce sunt. Îmi plac provocările și cred în schimbare, pentru că știu că totul pornește din interior.” Melena Vino alături de noi!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare