Echilibreaza-ti emotiile negative pe cale naturala

Incepe oricand

Echilibreaza-ti emotiile negative pe cale naturala


Data sustinerii  

Atunci când ceva nu merge bine, iar sănătatea ne pune semne de întrebare, corpul nostru ne dă semnale că ceva nu este în regulă cu noi. Există o cale naturală de a ne ajuta corpul? Lucrând cu energia subtilă a corpului nostru, putem face fața mai bine stresului, putem reduce anxietatea, ne putem feri de numeroase boli, putem să revigoram un trup obosit și să revitalizam o minte epuizată.

Conform medicinei tradiționale chineze, există un sistem energetic numit sistemul celor 5 elemente corespunzând unor elemente din natură (apa, lemn, pământ, foc și metal ). Fiecare dintre noi avem reprezentate toate cele 5 elemente în sistemul nostru energetic, dar unul sau două sunt dominante și ne determină trăsăturile fizice, tipul de personalitate, emoțiile principale pe care le experimentăm de-a lungul vieții sau afecțiunile fizice la care sunt predispuși.

Cunoscându-ți elementul/elementele predominante, nu numai că vei avea o înțelegere completă a tipului tău de personalitate, dar vei înțelege ce emoții experimentezi în principal de-a lungul vieții.

Vino alături de noi la webinarul gratuit – “Echilibrează-ți emoțiile negative pe cale naturală - Tehnici de medicină energetică” din data de 24.11.2022, de la ora 18:30, unde împreună cu doamna doctor Mădălina Petre - medic primar medicină internă, medic gastroenterolog, profesor de medicină energetică Eden – vei afla cum poți optimiza capacitățile naturale ale corpului de a se autovindeca și de a rămâne sănătos.

Pentru că fiecare emoție negativă creează blocaje la nivelul diferitelor elemente, cu ajutorul tehnicilor de medicină energetică vei putea dizolva aceste blocaje și echilibra elementul tău dominant, dar și celelalte elemente precum și legătura dintre ele, ceea ce îți va determina echilibrarea emoțională și inducerea unei stări de bine.

????Înscrierea la webinar se face prin formularul de pe site:
https://www.comunitateaccu.ro/events-1/echilibreaza-ti-emotiile-negative-pe-cale-naturala❗️

Ce este medicină energetica? Este o combinație unică de tehnici de Reiki și presopunctură (care are la bază medicina tradițională chineză) cu ajutorul cărora influențăm în mod pozitiv și profund energia subtilă a corpului.

Cui se adresează webinarul? Tuturor celor care vor soluții naturale de echilibrare a emoțiilor negative.

Cui nu se adresează webinarul: celor care nu sunt deschiși la o abordare a emoțiilor cu o medicina alternativa, inovatoare.

Cu ce pleacă acasă participanții: cu tehnici simple, ușor de făcut de medicina energetică, cu ajutorul cărora reușești în câteva minute pe zi să îți echilibrezi emoțiile negative, dar și cu înțelegerea tipului de personalitate pe care îl are fiecare și care îl predispune la anumite emoții negative sau afecțiuni fizice.

Detalii trainer: Dr. Mădălina Petre este medic primar medicină internă, medic gastroenterolog, profesor de medicină energetică Eden, cu o experiență medicală de mai bine de 20 de ani și cu experiență în medicina alternativă de peste 5 ani. Organizează cursuri și webinarii online, dar și sesiuni de grup în persoană, în cadrul cărora abordează diverse afecțiuni de medicina convențională utilizând tehnici de medicină energetică.

Te așteptăm! :)

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare