Eticheta si Protocol - Afaceri in Pandemie

Incepe oricand

Eticheta si Protocol - Afaceri in Pandemie


Data sustinerii  

Webinarul „Etichetă și Protocol - Afaceri în Pandemie” își propune să prezinte o serie de elemente de etichetă și protocol relevante în context de tele-muncă, precum și în condiții de distanțare fizică.

Te așteptăm pe data de 6 aprilie 2021, de la ora 18:30 la o conferința pe o tema de actualitate, în cadrul căreia trainerii: Adrian Pop și Andrei Murariu te vor ajuta să gestionezi cu încredere și fluiditate activitatea de management a relațiilor profesionale într-un context în care nici măcar nu mai știm cum e corect să strângem mâna.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site! 
https://www.fundatiaccu.ro/eticheta-si-protocol-afaceri-in-pandemie/

 Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:45, în ordinea conectării online („logării”) participanților!!! Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parola vor fi trimise prin e-mail și sms în ziua evenimentului, respectiv marți, 06.04.2021.

 • Cui i se adresează webinarul?
   Webinarul se adresează: antreprenorilor, persoanelor de carieră, care realizează că abilitățile tehnice nu sunt suficiente pentru a avea succes în viața profesională.
   Se adresează în mod special persoanelor care consideră că relațiile profesionale trebuie întreținute atent și vor să afle informații despre cum să formeze și să întrețină relații de afaceri durabile în context de pandemie.
 •  Cui nu i se adresează webinarul? Persoanelor pentru care managementul relațiilor profesionale nu reprezintă o prioritate. Cu ce pleacă acasă cursanții ?
  Webinarul te va ajuta să afli o serie de informații utile în contextul 2021.
 • Descrierea detaliată a temei:

Netiquette în context de tele-muncă;
Elemente de limbaj nonverbal;

 • Prima impresie
 • Alternative la strângerea de mână

Cum ne adaptăm la introduceri.
Eticheta la întâlniri de afaceri în context de pandemie;

 •  Pentru gazde;
 •   Pentru oaspeți 4.

Alte considerații relevante contextului actual.

La finalul webinarului veți primi pe email prezentarea în format pdf. Detalii traineri:

Andrei Pop - Trainer, Co-founder Etiquette Training
 Specialist în branding, cu focus pe identitatea vizuală și protocolul în afaceri, este singurul trainer de etichetă român, absolvent al celei mai prestigioase instituții de leadership din lune: United States Military Academy, West Point, NY.
 “Începând cu august 2018, mi-am canalizat totodată energia în proiecte în mediul privat, ca specialist de branding, unde am avut marea bucurie să combin pasiunea mea pentru design și artă cu rigorile managementului și protocolului în afaceri.
Aplicând toate aceste principii, am reușit să fidelizez peste 80% dintre clienții noi, să obțină contracte mai mari și, per total, să formez relații de business de durată. Dar, evident, nu am avut doar succese. M-am și împiedicat pe drum, și tocmai de accea vreau să ne vedem la curs. Vreau să te ajut să treci mai ușor peste posibile capcane și greșeli pe care le-ai putea întâmpina. Andrei Pop

Adrian Murariu - Trainer, Co-founder Etiquette Training
 Specialist în comunicare strategică cu pregătire NATO, trainer de comunicare și etichetă pentru mai mult de 700 de antreprenori și profesioniști români. “ Sunt Adrian Murariu și sunt în primul rând un român care vrea să-și reprezinte cu mândrie țara oriunde se duce. Drumul meu profesional m-a adus în Franța, unde lucrez ca specialist în comunicare într-un comandament NATO. Pentru că nu a ajuns în acest punct al carierei mele întâmplător, vreau să împărtășesc cu tine exact ce am învățat eu în ultimii ani, și ce anume m-a ajutat în carieră și în proiectul meu antreprenorial…” Adrian Murariu


 Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare