Growth Hacking: Secretul de marketing al celor mai de succes startup-uri

Incepe oricand

Growth Hacking: Secretul de marketing al celor mai de succes startup-uri


Data sustinerii  

Vrei sa afli cum să-ți crești exponențial afacerea fără să investești o grămadă de bani sau să-ți dezvolți cunoștințe aprofundate în marketing. Ai auzit de growth hacking?

Conceptul de marketing care stă în spatele celor mai de succes startup-uri din lume?

Înscrie-te acum la webinarul Gratuit: “Growth Hacking: Secretul de marketing al celor mai de succes startup-uri” unde împreună cu Toma Grozavescu, fondatorul SMARTERS (prima agenție de growth hacking marketing din România), vei înțelege mai bine ce presupune și cum îl poți folosi pentru a crește vânzările afacerii tale.

Așadar, te așteptăm pe data de 25 mai 2021, de la ora 18:30, la o prezentare deschisă pentru a descoperi Growth Hacking Marketing, cea mai nouă abordare în marketing folosită de startupuri și companii consacrate, care face tacticile clasice de marketing să fie învechite. Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site: https://www.fundatiaccu.ro/growth-hacking-secretul-de-marketing-al-celor-mai-de-succes-startup-uri/

Ce este growth hacking?

Te-ai întrebat vreodată de ce companii precum Facebook, LinkedIn sau Airbnb au ajuns să valoreze miliarde de dolari atât de repede, în timp ce 95% dintre noile afaceri falimentează în primii 5 ani? Cu siguranță sunt multe motive pentru succesul lor. Dar un lucru pe care îl au în comun toate aceste companii este modul în care au făcut marketing.

Acestea au reușit să găsească strategii prin care să-și transforme utilizatorii în promotori ai afacerii, au generat idei care au dus la o creștere exponențială și, cel mai important, au făcut asta într-un mod scalabil și sustenabil.

Ce vei învăța:

  • Cum am folosit growth hacking pentru a crește numărul de clienți până nu am mai putut face față cu volumul de lucru;
  • Procesul de marketing prin care cele mai de succes startup-uri generează idei de marketing care aduc un impact real;
  • Conceptul de marketing care te va ajuta să nu mai rămâi niciodată fără idei de marketing;
  • Strategii practice pe care le poți modela pentru a converti mai mulți dintre vizitatorii site-ului;
  • Cum să-ți transformi clienții în promotori ai afacerii;
  • Tehnici simple pe care le poți aplica pentru a mări randamentul investiției în marketing;

În plus, dacă ai alte întrebări care nu și-au găsit răspunsul printre cele de mai sus le vei putea adresa în cele 30 de minute destinate întrebărilor și răspunsurilor ????. Dacă vrei strategii și idei de marketing la care competiția ta nu are acces, ne vedem la webinar!

Pentru cine e webinarul:

  • Antreprenori care vor să găsească mereu idei noi și uneori creative pentru a crește vânzările, chiar și fără un buget mare de promovare.
  • Specialiști în marketing care vor să descopere strategii testate de a ajunge la clienți rapid și de a-i convinge să cumpere.
  • Persoanelor care sunt implicate în creșterea unei afaceri (oameni de marketing, antreprenori, manageri de marketing etc) și care vor să crească mai rapid, ușor și sustenabil vânzările.

Cui nu se adresează: celor pasionați de branding, celor care nu le place să măsoare lucrurile.

Despre trainer:

Toma Grozavescu

Companie: SMARTERS
Funcție: Fondator & Growth Hacker
Toma Grozăvescu este fondatorul SMARTERS, prima agenție de growth hacking marketing din România. Din anul 2015 el ajută startup-urile și companiile medii să crească prin aceleași strategii de marketing folosite de Facebook, Uber sau LinkedIn. Toma Grozăvescu ajuta companiile să crească și să găsească cele mai eficiente metode pentru a-și mari vânzările și a atrage clienți noi. Este unul dintre principalii promotori în Romania ai conceptului de growth hacking, aceeași abordare în marketing folosita de unele din cele mai de succes startup-uri din lume, precum Facebook, Uber, Airbnb sau LinkedIn.

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare