Inteligenta Emotionala in Managementul Conflictelor

Incepe oricand

Inteligenta Emotionala in Managementul Conflictelor


Data sustinerii  

Ai fost prins într-un conflict și ai simțit că începi să-ți pierzi controlul încercând să-ți susții punctul de vedere? Ți-ai propus de multe ori ca data viitoare să-ți controlezi mai eficient emoțiile, însă acest lucru pare imposibil odată ce intensitatea conflictul crește?

Cum putem depăși aceste momente și ce rol are “Inteligența Emoțională în Managementul Conflictelor”, poți alfa în cadrul webinarului gratuit organizat de Comunitatea CCU pe data de 02.03.2022. Alături de noi va fi Zoltan Veres - expert în dezvoltarea inteligenței emoționale, ghidul tău în înțelegerea procesul matematic al comunicării și a modului în care putem gestiona acest proces în prevenirea conflictelor.

Deși de multe ori „ne trezim” că am avut un conflict sau că suntem într-un conflict, de fapt trecem printr-un proces foarte bine definit, matematic de-a dreptul. Fiecare dintre noi avem „butonașele” noastre, limitele noastre, preferințele și prejudecățile noastre. Și asta nu este o problemă. Inteligența emoțională este o componentă esențială dacă vrem să obține control în procesul de comunicare.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site!
https://www.fundatiaccu.ro/inteligenta-emotionala-in-managementul-conflictelor/

Cui i se adresează webinarul?
Webinarul se adresează tuturor celor care vor să înțeleagă mai în detaliu modul în care comunicăm, cum anume se generează conflictele și cum le putem preveni.

Cui nu i se adresează webinarul?
Acest webinar nu se adresează celor care consideră că nu au cum să aibă influență asupra modului în care se desfășoară o conversație.

Cu ce pleacă acasă cursanții?
Cursanții vor pleca având claritate asupra ecuației prin care se construiește orice discuție, schimb de idei sau conflict. Ei vor ști cum se gestionează fiecare variabilă din această ecuație.

Descriere Zoltan Veres:
A studiat modelul “Six Seconds” de dezvoltare a Inteligenței Emoționale (sixseconds.org) în 2015, și în urma acreditării primite, l-a folosit ca să pună bazele a tot ce predau acum. A lucrat câțiva ani ca trainer și coach, folosind metode cum ar fi Programarea Neuro-Lingvistică și Tehnici de Eliberare Emoțională.

Folosește sistemul SixSeconds ca să îi ajute pe oameni să înțeleagă mai bine „matematica” emoțiilor și modul în care inteligența emoțională îi ajută să fie mai performanți, să construiască relații mai bune, să se înțeleagă și să se tranforme mult mai ușor și mai eficient. În ultimii ani a susținut peste 300 de prezentări în toată țară pe subiectul aplicării practice a inteligenței emoționale, prezentări la care au participat peste 50 de mii de persoane. De asemenea, a creat și susține mai multe cursuri online cum ar fi: Back to Yourself (un program online complex de dezvoltare a inteligenței emoționale) Ecuația Iubirii (curs online pentru armonizarea relației de cuplu prin inteligența emoțională aplicată) numeroase cursuri audio, care aduc uneltele inteligenței emoționale în diverse domenii ale vieții.

În ultimii ani, pasiunea mea a fost și este inteligența emoțională. Am descoperit această știință pragmatică prin care fiecare poate reuși să își ajusteze lumea emoțională în direcția în care își dorește. Nu am fost educați în această privință, învățăm lecțiile pe calea grea sau unii nu reușesc niciodată să învețe ce înseamnă să fii bine la nivel emoțional. Tocmai de asta, în ultimii ani am lucrat să duc inteligența emoțională cât mai aproape de oameni, în diverse forme”. Zoltan Veres

Vă așteptăm! ????

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare