Inteligenta Emotionala - Tu stii ce spun emotiile tale?

Incepe oricand

Inteligenta Emotionala - Tu stii ce spun emotiile tale?


Data sustinerii  

Știm deja că EMOȚIILE ne influențează sau chiar ne dictează, uneori, fiecare decizie, fiecare acțiune. Starea noastră de bine în profesie, în relații, în viața de zi cu zi, dar și viitorul profesional al omenirii se bazează pe existența și antrenarea unor competențe care au la bază Inteligența Emoțională.

????Te invităm la Webinarul Gratuit: „Inteligența Emoțională - Tu știi ce spun emoțiile tale?” să descoperi cum poți recunoaște emoțiile pe care le simți și cum le poți folosi constructiv pentru a obține o viață împlinită și satisfăcătoare.

????Așadar te așteptăm pe data de 17.08.2021, de la ora 18:30, la o întâlnire cu psihologul Nadia Cretu, unde vom discuta despre emoții si despre cum Inteligența Emoțională ridicată corelează cu o sănătate mai bună fiind un predictor pentru succes mai corect decât IQ-ul!

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site!
https://www.fundatiaccu.ro/inteligenta-emotionala-tu-stii-ce-spun-emotiile-tale/

????Webinar-ul este pentru tine dacă:

????dorești să te cunoști mai bine;
 ????îți place să descoperi lucruri noi despre tine și despre alții;
 ????dorești să ai o stare de bine și de autoacceptare ;
 ????îți dorești relații personale și profesionale de calitate;
 ????îți dorești succes profesional;
 ????te afli într-un proces de autocunoaștere și perseverezi;
 ????vrei să știi cum îți poți antrena Inteligența Emoțională.

????Cui nu i se adresează webinar-ul ?
 ????celor care cred că Inteligența Emoțională este un moft;
 ????celor care cred că Inteligența Emoțională este (doar) înnăscută și, ca atare, nu poți face nimic pentru a o dezvolta;
 ????celor care cred că, atunci când termini școala, te oprești din învățat.
 ????Descrierea detaliată a temei:
 ➡️Ce este Inteligența Emoțională?;
 ➡️Empatia şi inteligenţa emoţională&socială în contextul optimizării comunicării și relațiilor;
 ➡️Competențele inteligenței emoționale;
 ➡️Beneficiile Inteligenței Emoționale în cadrul relațiilor de calitate;
 ➡️Principiile construirii și dezvoltării Inteligenței Emoționale;
 ➡️Antrenarea conștientă a Inteligenței Emoționale;
 ➡️Cunoașterea propriilor emoții și gestionarea acestora în acord cu obiectivele personale și profesionale.

????Cu ce pleacă acasă cursanții ?
????Conștientizarea importanței/rolului inteligenței emoționale în: atingerea obiectivelor personale și profesionale / construirea și dezvoltarea relațiilor.
????Dezvoltarea de strategii pentru conștientizarea și gestionarea emoțiilor personale;
????Creșterea capacității de identificare și influențare a emoțiilor altora;
????Exersarea unor tehnici de autocontrol emoțional.

????Despre Trainer - Nadia CREȚU:
 Trainer, Psiholog, Coach

Trainer certificat de Ministerul Muncii, Ministerul Educaţiei şi Autoritatea Naţională de Certificare, având o experienţă de peste 15 ani în formarea adulţ Certificată de Colegiul Psihologilor din România, de Asociaţia Română de Hipnoză Clinică, Relaxare şi Terapie Ericksoniană și de Societatea de Psihodramă J.L. Moreno, cu experienţă de peste 10 ani în psihoterapie şi hipnoterapie.

Metodele mele de lucru sunt interactive, experiențiale, jucăușe, provocatoare. În sala de curs oamenii devin efervescenți, se transformă, se bucură, au “aha”-uri. Sunt consultant HR, coach, trainer certificat din 2007, psiholog și psihoterapeut certificat în hipnoză și psihodramă. Mă consider un profesionist talentat, care crede în oameni și în puterea lor de transformare și dezvoltare. Îmi place atmosfera din sala de curs, îmi place să văd cum, pe parcurs, oamenii devin efervescenți, se transforma, se bucură, se împrietenesc, au “aha”-uri. Metodele mele de lucru sunt interactive, experiențiale, jucăușe, provocatoare, iar etapele de debrief schimbă perspectivele cursanților.

Mediul în care livrez este sala de curs, cu interacțiune față în față, sau spațiul virtual, pe platformele uzuale. Fac training cu pasiune, din perioada studenției (din anul 2000). Am început din joacă și curiozitate, în cadrul Fundației Tineri pentru Tineri, despre care cred că este “o adevărata pepiniera pentru traineri”, deoarece mulți dintre cei care au început să facă training acolo nu s-au mai oprit și o fac bine în continuare.

Arii de competență: Consultanță & Diagnoză organizațională urmate de intervenții, Training, Coaching (in sesiuni individuale și programe de dezvoltare personală & profesională în grup.), Psihoterapie.

Susțin programe de : Dezvoltare personală & profesională, Inteligența emoțională, Stres management, Motivație, Leadership, Management, Vanzari & Negociere, Tehnici de comunicare asertiva, Team building, Gestionarea conflictelor, Managementul schimbării.

Cursuri acredidate de Autoritatea Națională de Certificare: Manager de resurse umane, Formator, Manager de proiect, Consilier dezvoltare personală”.

Vă așteptăm! ????

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare