Leadership Inteligenta Emotionala

Incepe oricand

Leadership Inteligenta Emotionala


Data sustinerii  

Oamenii cu un coeficient de inteligență emoțională (EQ, Emotional Quotient) superior reușesc mult mai ușor în viață, comparativ cu oamenii înzestrați sau genii, conform studiilor sociologice. Modul în care gestionăm emoțiile proprii sau ale celorlalți, recunoaștem și înțelegem mai ușor sau mai greu emoțiile celor de lângă noi, modul în care știm să dezvoltăm relații și oameni folosind inteligența emoțională, alături de alte calități la fel de importante, toate acestea împreună definesc abilitățile și competențele noastre de LEADERSHIP. Prin leadership se înțelege capacitatea de gestionare a emoților interioare dar mai ales ale celor din jur.

Te invităm să participi la unul dintre cele mai antrenante workshop-uri de Leadership din România, un program de 18 zile în care vei învăța și dezvolta competențe și abilități esențiale in dezvoltarea relațiilor și oamenilor de lângă tine:

  1. Modul în care emoțiile ne controlează deciziile și influențează întreaga noastră evoluție psihologică și sociologică.
  2. Care sunt emoțiile fundamentale care ne definesc și cum acestea ajută la construirea unor programe mentale, atitudinale și comportamentale marcante.
  3. Tehnici și noțiuni esențiale pentru dezvoltarea Inteligenței Emoționale – un model de dezvoltare care, din fericire, poate fi dezvoltat în timpul vieții.
  4. Jocuri practice și exerciții antrenante, utile pentru a crea și dezvolta modele atitudinal-comportamentale, abilități și competențe importante pentru o viață mai bună – familial, social, profesional.
  5. Tehnici și principii pentru a recunoaște, ințelege și gesiona în mod plăcut și pragmatic emoțiile celor de lângă noi.

Merită să înțelegem modul în care emoțiile și inteligența emoțională ne influențează viața, inclusiv viața celor dragi de lângă noi sau celor importanți alături de care lucrăm. Este important să găsești timpul necesar pentru a-ți dezvolta abilitățile și competențele de inteligență emoțională și implicit pe cele de leader.

Iată câteva întrebări la care este esențial să poți răspunde extrem de rapid și care vor fi cu atenție tratate în timpul acestui workshop de leadership:

  1. Recunoști și gestionezi cu ușurință furia celor de lângă tine, mai ales furia șefilor?
  2. Știi cum să-ți controlezi frica în diferite situații mediu sau mult dificile?
  3. Ai știut până acum că unele emoții negative pot fi folosite în sens pozitiv și emoțiile pozitive pot fi folosite în sens negativ?

Ai putea să pui azi la masă, pentru orice tip de negociere – familie, prieteni, afaceri, 4 tipologii diferite de oameni și să îi conduci spre un numitor comun? Cele 4 tipologii sunt: un om furios, un om fricos, un om trist și un om fericit. Ce faci prima dată? Cu cine începi? Ce spui la început? La ce ești atent? De ce este important să gestionezi toate emoțiile bine, de la început până la sfârșit? Cum impui un ritm și cum dai fiecăruia sentimentul că este în control? Vei afla în timpul workshop-ului de leadership EQ răspunsul la aceste întrebări.

Detalii Curs

  • Cursul este Irganizat de Accedio
  •  4 ore efective/zi de curs, incluzând toate materialele 
Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare