LEGEA INTENTIEI - 4 metode de ati atinge obiectivele

Incepe oricand

LEGEA INTENTIEI - 4 metode de ati atinge obiectivele


Data sustinerii  

Doresti să devii cea mai bună versiune a ta? Dorești să evoluezi personal și profesional, sau să elimini temerile care te împiedică să acționezi?

Suntem cu toții parte din această perioadă de mari transformări – interioare și exterioare – și nu ne este totdeauna ușor să gestionăm situațiile, emoțiile și comportamentele. Însă e important felul sau perspectiva din care privim ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Așadar, dacă te preocupă permanent gândul de a-ți organiza mai bine viața și dorești să știi clar încotro te îndrepți, atunci înscrie-te acum la webinarul Gratuit: „LEGEA INTENȚIEI - 4 metode de a-ți atinge obiectivele” din data de 28.07.2021, de la ora 18:30. Împreună cu Adriana Șandorfi vei descoperi și tu câțiva pași înspre propria ta împlinire și libertate!

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul  de pe site!
https://www.fundatiaccu.ro/legea-intentiei-4-metode-de-a-ti-atinge-obiectivele/

 Acest webinar este pentru tine dacă:

 • Dorești să-ți organizezi mai bine viața;
 • Dorești să evoluezi personal și profesional;
 • Dorești să afli o soluție anti-amânare;
 • Dorești să treci de la dezvoltare întâmplătoare la dezvoltare intenționată.

Acest webinar nu este pentru tine dacă :

 • Ai o viață armonioasă;
 • Nu îți dorești nicio schimbare;
 • Din punct de vedere profesional, la job sau în business-ul tău, totul este la nivelul dorit;
 • Ești concentrat exact pe ceea ce îți dorești;
 • Reușești să faci tot ceea ce îți propui.

Cu ce pleci acasă de la acest webinar?

 • Primești acces la un program de dezvoltare de 4 săptămâni în valoare de 500 de lei;
 • Informații clare despre cele 4 metode pentru a-ți atinge obiectivele, pe care le poți aplica imediat;
 • Cu un exercițiu simplu care te poate scăpa de amânare;
 • Cu o viziune asupra modului în care dezvoltarea ta personală influențează dezvoltarea ta profesională.

Despre trainer:

Numele meu este Adriana Șandorfi și îmi place să spun despre mine așa: Sunt o femeie perfectă în imperfecțiunea mea. Dar acum te rog permite-mi să îți adresez două întrebări:

Cum ești tu cu tine și cu cei din jurul tău?
Care sunt gândurile care îți trec prin minte în fiecare zi?

Suntem cu toții parte din această perioadă de mari transformări – interioare și exterioare – și nu ne este totdeauna ușor să gestionăm situațiile, emoțiile și comportamentele. Însă e important felul sau perspectiva din care privim ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Eu, spre exmplu, am avut ocazia să îmi dezvolt business-ul, să învăț multe lucruri, să petrec mai mult timp cu fetița mea, Maria Antonia, în vârstă de 7 anișori ????. Eu sunt un fel de agent al schimbării, am trecut și altă dată prin schimbări majore și am înțeles că pot să îmi îmbunătățesc viața doar dacă sunt dispusă să FAC schimbări. Am studiat timp de 7 ani diverse școli de coaching, dezvoltare personală, am avut și am în continuare coachi și mentori care mă ajută în călătoria mea.

Nu aș fi putut să fac aceste schimbări majore de una singură, pentru că eram blocată în realitatea mea și aveam nevoie de cineva din afară care să mă ghideze. Schimbarea pe care am făcut-o a fost una majoră. Exact așa cum mutăm canalele TV cu telecomanda: am sărit dintr-un film în altul. Am schimbat orașul în care am locuit timp de 17 ani, am ieșit din acea relație, am schimbat jobul.

Și ce a urmat? La început m-au durut aceste schimbări, nu eram sigură că fac bine, însă am reușit. Viața mea a renăscut, asemenea unei flori care se strecoară prin piatră și înflorește. Am o familie frumoasă, o fetiță care e soarele meu, iar munca mea este în totalitate dedicată subiectului schimbării. Fie că vorbim de schimbare a modului de lucru în organizații, fie că vorbim de schimbare la nivel personal. Îi ajut pe cei care își doresc o schimbare să obțină rezultate concrete și rapide și să evite greșelile, indecizia și irosirea timpului.

De la situația prezentă la cea dorită printr-un plan de acțiune! Vrei să scapi de amânare? Vrei să scapi de îngrijorare? Vrei să reduci stres-ul din viața ta? Vrei să găsești timp acolo unde nu mai este timp? Sunt multe întrebări pe care aș putea să ți le adresez, însă mă rezum la cele mai importante. Eu nu îți spun că am o soluție miraculoasă care rezolvă toate problemele tuturor, însă am o idee care îi ajută pe mulți să își dea ei răspunsuri la întrebările care îi frământă. Te încurajez și pe tine să fii Regizor, Scenarist și Actor în propria ta viață! Dacă tu crezi că nu poți, atunci nu poți, dar dacă tu crezi că poți, atunci vei putea!

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare