Incepe oricand

Managementul Stresului


Data sustinerii  

Cursul video înregistrat Managementul Stresului vine în ajutorul tău cu informații pentru a putea înțelege și gestiona mai bine stresul din viața ta. Cu ajutorul animațiilor video și exercițiilor practice, informația este transmisă într-un mod interactiv, astfel încât conceptele prezentate să fie mai ușor de înțeles și aplicat.


Ce vei obține în urma acestui curs:

Un set de informații utile despre stres

O imagine cât mai amplă despre factorii stresori și simptomele stresului

Un instrument de management al timpului și implicit de prevenire al stresului

Modalități despre cum să reduci stresul din viața ta


Motivația cursului

În zilele noastre putem ajunge să ne stresăm din cauza multor aspecte ale vieții iar asta poate să dăuneze grav sănătății și relațiilor sociale. De 17 ani de când dezvolt și organizez cursuri am observat că stresul era și este un subiect tot mai des adus în discuție, indiferent de tema abordată. Tot experiența acestor ani mi-a demonstrat că lipsa de informații structurate și ușor de digerat nu face altceva decât să agraveze o problemă. Astfel, am înregistrat acest curs pentru tine într-un format ușor de parcurs cu scopul de a pune bazele înțelegerii conceptului de stres. Cred cu tărie că atâta timp cât înțelegem mai bine un lucru putem să îl gestionăm mai ușor, iar acest curs poate face asta pentru tine. Te poate ajuta să înțelegi mai bine fenomenul de stres și implicit să îl gestionezi în mod sănătos.


După achitarea cursului, vei primi un email în maximim 24 de ore cu linkul și parola unde poți viziona videoul înregistrat. Linkul este valabil 7 zile de la achitare, pentru a te asigura că ai timp suficient să îl vizionezi, chiar să îl revezi. Cursul de 35 minute poate fi vizionat pe orice tip de dispozitiv. De asemenea, primești bonus și un material scris despre Managementul Stresului pentru a completa experiența cursului video.

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare