Incepe oricand

Managementul Timpului


Data sustinerii  

Am conceput pentru tine sesiunile de training 1 la 1. Cei 17 ani de experiență profesională și interacțiunile cu oamenii cu care am lucrat mi-au demonstrat eficiența și impactul unei astfel de abordări. Așadar, vin către tine și te însoțesc în procesul tău de dezvoltare, individual. Avantajele sunt nenumărate deoarece pleacă de la principiul consultanței personalizate. Practic, construim împreună abilitățile pe care vrei să le dezvolți, pas cu pas.


În cursul online 1 la 1 ai următoarele beneficii:

conținut adaptat nevoilor tale specifice; suntem permanent în contact;

rezolvăm punctual provocările cu care te confrunți;

feedback continuu.


Desfășurare: Online live pe ZOOM. Pe lângă faptul ca îți voi prezenta diverse concepte legate de tema aleasă, vom face activități interactive pe toată durata întâlnirii pentru a face trecerea de la teorie la practică. Ai nevoie doar de o conexiune bună la internet și un laptop sau telefon cu microfon și cameră. Tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii și eu te voi contacta personal pentru a stabili împreună detaliile de organizare, potrivite. Daca ai întrebări înainte de a decide să te înscrii, poți să mă contactezi și îți răspund cu drag.


Cursul Managementul Timpului este adresat celor care doresc să câștige timp prin metode simple și adaptate stilului personal.

Identificăm și dezvoltăm împreună calea către eficiență.

La curs abordăm teme precum:

– planificare;

– diferența important/urgent;

– metode de organizare;

– managementul stresului.

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare