Manager de Proiect - PMBOK Guide 6th

Incepe oricand

Manager de Proiect - PMBOK Guide 6th


Data sustinerii  

Cu ce pleci de la acest curs de Project Management?

Cu un bagaj solid de cunoștințe Manageriale, din ariile: Costuri, Resurse Umane, Calitate, Riscuri, Programare Lucrări, Negociere, Managementul Cerințelor, Cash Flow, Achiziții. Vei cunoaște ce presupune meseria de Project Manager, și vei primi tot sprijinul pentru a-ți continua dezvoltarea profesională ulterioară cu o acreditare internațională. La curs, te vei întâlni cu alți manageri din diferite domenii, vei face schimb de experiență și vei observa diferite abordări ale proiectelor. Vei vedea cum se folosesc softurile de Project Management și cât de utile sunt. Îți vom prezenta Microsoft Project. La acest curs de planificare vei construi un proiect și vei lua parte la evaluarea planurilor de afaceri scrise de colegi. Vei înțelege astfel cum se scriu și cum se evaluează proiectele. Vei căuta să îmbunătățești continuu calitatea proceselor(kaizen) în care ești implicat.

Ce ne diferențiază de ceilalți?

1. Durata este de 4 zile / 35 de ore, înscrisă în certificatul bilingv, așa cum solicită PMI.ORG pentru înscrierea la examenul PMP (Project Management Professional).

2. Toți trainerii sunt cetificați atât în România la ANC, dar mai ales sunt PMP, plus alte universități internaționale, cu experiență în diverse companii multinaționale și cu proiecte europene depuse, câștigate și coordonate cu succes.

3. Accedio oferă consultanță și training din 2002. Am oferit serviciile noastre către mii de clienți, atât persoane fizice, cât și companii multinaționale din toate domeniile. Imaginile, testimonialele, sunt 100% reale.

4. Avem cele mai bune și mai multe Google reviews, și dăm banii înapoi cursanților care nu sunt mulțumiți după cum decurge prima zi (nu s-a întâmplat niciodată).

5. Oferim suport gratuit și după curs, alături de numeroase materiale relevante, pentru obținerea certificării PMP, dar și pentru coordonarea proietelor de orice natură. Toți cursanții noștri au obținut din prima certificarea PMP.

6. Locația este ultracentrală, într-un spațiu special creat pentru cursuri și conferințe, iar numărul de participanți este limitat la 10, pentru a oferi atenția maximă fiecărui coleg și pentru a crea o echipă puternică.

7. Eliminăm vânătorii de diplome din instituții obscure, pentru că suntem orientați exclusiv către sectorul de business, și pentru că nu căutăm să avem cel mai ieftin preț, ci cea mai bună calitate.


Descriere Curs Managementul Proiectelor

Acest training dedicat antrepenorilor de startup, dar și celor care vor să avanseze în carieră pe o poziție de management, oferă cunoştinţe în dezvoltarea unui proiect prin: definirea scopului şi a obiectivelor, identificareasarcinilor şi a modului prin care obiectivele vor fi atinse, cuantificarea resurselor necesare, precum şi stabilireabugetelor şi termenelor de finalizare. Veţi dobândi de asemenea, tehnici de soluţionare a problemelor, de identificare a riscurilor, care vă vor ajuta în implementarea corectă a proiectului.

Principalele responsabilităţi ale unui Manager de Proiect sunt:

 • Construirea Business Case, scenarii financiare;
 • Planificarea proiectului
 • Organizarea activităţilor (WBS);
 • Conducerea echipei;
 • Controlul bugetului;
 • Managementul riscurilor.

O excelentă oportunitate de orientare în carieră!

 • Vei începe să îți planifici eficace activitățile și să le urmărești;
 • Vei învăța cum să folosești un soft de Project Management;
 • Vei putea obține o certificare recunoscută internațional - PMP (Project Management Professional);
 • Vei obține foarte multe (zeci de fișiere template și cărți) utile unui Manager de Proiect;
 • Vei primi suportul trainerului și după terminarea cursului;
 • Vei interacțion cu alti manageri și veți lucra efectiv în cele 4 zile mini proiecte.

Tematica de curs managment de proiect pregătire PMP:

 • Iniţierea proiectului – stabilirea scopului şi obiectivelor.
 • Explicarea intrumentelor de bază din managementul calității, precum și alte tehnici specifice proiectelor - SMART, SWOT, Pareto, diagrama Ishikawa, analiza PESTLE.
 • Evaluarea riscului, estimări necesare, contracte – fezabilitatea financiară (PP, NPV, IRR).
 • Planificare activităţi – WBS (structura detaliată a activităţilor), PBS (structura detaliată a produsului), diagrama Gantt, diagrama reţelelor de activităţi, drumul critic, ciclul de viaţă al proiectelor.
 • Prezentare Microsoft Project, interogarea marjelor libere și ale celor totale de pe drumul critic cu ajutorul softului. Exercitii la curs, pe care le vom rezolva cu ajutorul Microsoft Project 2016.
 • Formarea şi conducerea echipei de proiect – rolul unui manager de proiect, comunicarea în cadrul unui proiect, managementul conflictelor
 • . Execuţia proiectului – monitorizare continuă şi control, stabilirea jaloanelor, măsurarea progreselor (metoda valorii dobândite) sau Earn Value Management, corectarea erorilor, managementul schimbării.
 • Închiderea proiectului, închiderea contractelor.
 • Standarde, metodologii ale proiectelor – managementul calităţii, reflecţii asupra experienţei acumulate.
 • Temele sunt în concordanţă cu cele mai imporante tehnici din PMBOK ediția 6 şi reprezintă baza pentru obţinerea ulterioară a certificării PMP (Project Management Professional).

Trainer: Ştefan Bădescu, PMP Trainer cu experienţă în proiecte de M&A din sectorul energetic, retail, real estate, dar şi în proiecte derulate cu fonduri europene. Ştefan a lucrat şi în instituţii europene ca manager proiect. "Tehnicile din acest workhop de management îți vor arăta prin cazuri concrete și reale din experiența noastră, cum să economisești bani și timp în proiectele tale". Limbajul este unul normal, abordarea nu este academică, avem o multitudine de exerciții de grup.

Conditii de organizare: Minim 6 participanti

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare