Manager Imbunatatire procese

Incepe oricand

Manager Imbunatatire procese

SCOPUL PROGRAMULUI

Acest program de training cu durata de 4 zile are ca scop dezvoltarea abilitatilor de management si imbunatatirea proceselor din cadrul companiilor. Acesta se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete cum sa optimizeze fluxurile de munca si sa reduca costurile prin identificarea problemelor si implementarea de solutii eficiente. Dezvoltă-ți abilitățile de management și invață cum să optimizezi procesele din cadrul companiei tale. Avansează în cariera cu certificarea de Manager Imbunatatire Procese - cod COR 242108

OBIECTIVE

Obiectivele programului sunt: Intelegerea rolurilor unui manager Dezvoltarea Echipelor si Comunicarea Manageriala Intelegerea metodelor de aplicare a schimbarii Identificarea si analiza proceselor existente Intelegerea si aplicarea conceptelor de management al proceselor Implementarea de schimbari eficiente pentru a imbunatati procesele Folosirea instrumentelor de analiza a proceselor Intelegerea filosofiei Lean si Six Sigma

COMPETENTE ACOPERITE Intelegerea si aplicarea conceptelor de management al proceselor Identificarea problemelor si implementarea de solutii eficiente Comunicarea eficienta cu colegii si lucru in echipa Folosirea instrumentelor de analiza a proceselor Optimizarea fluxurilor de munca Reducerea costurilor in cadrul companiei.

STRUCTURA SI DURATA PROGRAM

  • Durata programului este de 4 zile organizate 2+2
  •  O zi de training contine 6 ore de lucru efectiv, dispuse in 4 sesiuni de 1 ½ h.
  • Modulul 1 Manager Performant Modulul
  • 2 Managementul Schimbării
  • Modulul 3 Business Process Management
  • Modulul 4 Lean Six Sigma

Modulele conțin un număr mare de exerciții individuale și de grup, care fac sesiunile de lucru foarte interactive și îi ajută pe participanți să transpună principiile învățate într-un plan de acțiune personal.

Cursul CODECS certificat de Manager imbunatatire procese este potrivit pentru oricine doreste sa-si dezvolte abilitatile de management si sa obtina cunostinte solide despre imbunatatirea proceselor. Indiferent daca esti la inceputul carierei sau deja ai experienta in domeniu, acest curs iti va fi de mare ajutor.

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare