Incepe oricand

Managerul Coach


Data sustinerii   9-10 decembrie

Creeaza o schimbare de mentalitate/perspectiva a managerilor oferindu-le posibilitatea sa se mute cand doresc si e cazul din pozitia de “manager-expert” in pozitia de manager leader, capabil sa delege eficient si suportiv si sa alinieze responsabilitatile angajatilor prin declansarea de motivatii in consens cu obiectivele de business, valorile si viziunea organizatiei.

SCOPUL PROGRAMULUI

Acest program de training cu durata de 2 zile, faciliteaza invatarea utilizarii coaching-ului ca si instrument de management in relatia cu angajatii si membri echipelor. Ofera participantilor notiuni elementare si tehnici folosite in coaching, dandu-le posibilitatea folosirii si experimentarii avantajelor rezultate din cunoasterea lor

OBIECTIVE

  • Obiectivele programului sunt: formarea unor abilitati de coaching la manageri
  • cunosterea modelului GROW in coaching
  • construirea unui raport efectiv intre coacher si coachees
  • Intelegerea stilurilor personale/ Notiuni de profilare comportamentala

ASPECTE ACOPERITE Dupa parcurgerea programului de training participantii vor: realiza o intelegere a stilurilor personale exersa abilitatea de a utiliza intrebarile, ascultarea si oferirea de feed back in coaching construi relatii in coaching

STRUCTURA SI DURATA PROGRAM Durata programului este de 2 zile consecutive per grupa de cursanti. O zi de training contine 6 ore de lucru efectiv, dispuse in 4 sesiuni de 1 ½ h.

Modulele conțin un număr mare de exerciții individuale și de grup, care fac sesiunile de lucru foarte interactive și îi ajută pe participanți să transpună principiile învățate într-un plan de acțiune personal. Programul poate fi oferit și unor grupuri mari, dar și unui singur manager, în acest caz trainerul jucând rolul unui coach personal.

Vă recomandăm acest program dacă sunteți Manager de departament, Manager de linie, Supervizor, Team-leader sau... pe cale de a fi numit în oricare din pozițiile anterioare.


Conditii de rambursare:

Acest eveniment este nerambursabil

Datele la care se tine cursul
Data 9-10 decembrie Pret
1302 lei
Localitate București
Nr bilete
Disponibilitate