Mental Fitness | Peer-Partnership

Incepe oricand

Mental Fitness | Peer-Partnership

PENTRU CĂ BUSINESSUL SE FACE ÎN MINIM 2  :) 


Reușita business-ului tău este dată de calitatea parteneriatelor pe care le construiești. Este extrem de important este să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul/a de business sau cu echipa pe care o conduci. Iar pentru asta este nevoie de o conexiune mentală și emoțională mai profundă. Este important să înveți ce anume îi alimentează pozitiv sau negativ, care sunt ”butoanele” fiecăruia dintre voi - pe care poate vreți sau nu vreți să le apăsați, cum puteți crea un spațiu constructiv, creativ și de creștere în jurul vostru, care este cel mai eficient canal de comunicare și cum să-l accesați.

Toate astea le puteți obține foarte ușor atunci când aveți ”mușchii mentali” formați. ”Mușchi” care pot fi antrenați și monitorizați cu ajutorul ”fitness-ului mental”. Atunci când urci un deal și nu ești în formă vei simți oboseală fizică. Atunci când lucrezi sau interacționezi cu cei din jur și nu ești antrenat mental și emoțional apare de regulă alt tip de oboseală, cea psihică: frustrarea, anxietatea și stresul.

La 80% dintre oameni nivelul de “fitness mental” este sub cel necesar pentru a atinge punctul lor optim de performanță. Vestea bună? Descoperirile din neuroștiință și tehnologie ne confirmă că ne putem îmbunătăți semnificativ fitnessul mental în 7 săptămâni de practică. Rezultatele? O creștere considerabilă a performanței, o îmbunătățire a relațiilor dintre parteneri și un boost al productivității, plus o minte limpede și calmă. Ceea ce nu e chiar de neglijat, în special în perioade tumultuoase precum cea pe care o traversăm acum.

În total, programul intensiv de Mental Fitness cuprinde peste 8,5h de training video, 6,5 ore live cu trainerii noștri, 4 sesiuni de coaching a câte 50 min, 15 minute de antrenament/zi cu aplicația PQ și 20 minute/săptămână destinate discuțiilor din grupul de suport. Toate distribuite în 7 săptămâni de antrenament mental și emoțional, pentru formarea de rutine noi și sudarea relațiilor cu partenerul/echipa, după cum urmează:

    • Vinerea: O sesiune video/săptămână, pre-înregistrată, care poate fi urmărită oricând de vineri până luni. Durată = 1 oră

    • Lunea: Live Q&A cu noi. Durată: 45 min.

    • De marți până vineri: aplicația PQ - câte 5 mini-exerciții a câte 2-3 minute fiecare. Durată totală = 15 min. / zi

    • Zilnic: Grupuri de suport (3-5 persoane) pentru discutarea temelor săptămânii – check-up o dată / zi și un video-call între ei pe tema săptămânii, 5 min / persoană – Durată: 15-25 min. / săptămână

    • Coaching: 4 sesiuni (50 min) cu fiecare participant.

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare