Modalitali eficiente de Recuperare a Creantelor

Incepe oricand

Modalitali eficiente de Recuperare a Creantelor


Data sustinerii  

"Am sume importante de încasat de la parteneri, afacerea mea este în pericol...! Ce pot să fac să-mi recuperez rapid și legal banii?"

Probabil este o situație cu care te-ai confruntat și tu în cariera ta de Antreprenor sau Manager. În condițiile economice actuale, devine din ce în ce mai presantă problema creanțelor neîncasate de la partenerii de afaceri, care de multe ori ne poate pune în pericol propriul business. Indiferent de domeniul de activitate în care compania ta activează, te vei lovi de această problemă.

Este necesar așadar să cunoști pe de o parte instrumentele juridice pe care le ai la îndemână pentru recuperarea creanțelor, iar pe de altă parte să îți creezi o strategie optimă de gestionare a acestor creanțe. Dacă ești în căutarea unor soluții în acest scop, te invităm pe data de 30.08.2022 la webinarul gratuit - Modalități eficiente de Recuperare a Creanțelor – susținut de avocat Maria Cristina Dinu, unde vei descoperi informații utile despre principalele proceduri judiciare de recuperare a creanțelor.

????Înscrierea la webinar se face Gratuit  prin completarea formularului de pe site -
https://www.comunitateaccu.ro/events-1/modalitati-eficiente-de-recuperare-a-creantelor
❗️

Îți vom oferi sfaturi utile în vederea unei monitorizări eficiente a creanțelor neîncasate, pentru limitarea riscului de imposibilitate de colectare a acestora.

Cui i se adresează evenimentul?

  • Antreprenorilor și managerilor direct implicați în administrarea businessului lor;
  • Angajaților responsabili cu recuperarea de creanțe care doresc să găsească soluții eficiente pentru recuperarea debitelor de la clienții rău-platnici;
  • Persoanelor interesate să primească consultanță de specialitate în domeniul de recuperare a creanțelor.

Cui nu i se adresează webinarul?

  • Persoanelor care doresc să afle aspecte contabile sau implicații fiscale (seminarul vizează procedurilor juridice de recuperare a creanțelor și nu aspecte contabile/fiscale).

 Cu ce pleacă acasă participanții? Finalitatea acestui webinar se dorește a fi pe de o parte informarea participantului cu privire la metodele legale de recuperare a creanțelor, iar pe de altă parte, furnizarea de strategii eficiente în gestionarea procedurilor de recuperare a debitelor.

Detalii trainer:   
Maria Cristina, avocatul titular al Cabinetului, este absolventă a Universității București – Facultatea de Drept și membru în cadrul Baroului București, deținând o experiență în domeniul juridic de peste 10 ani. Pe parcursul activității desfășurate, a acordat consultanță, a reprezentat și asistat cu succes în fața instanțelor de judecată, atât persoane fizice cât și persoane juridice, în litigii de drept civil, dreptul familiei, contencios administrativ, recuperări creanțe, executări silite, insolvență, achiziții publice și dreptul muncii.

Începând cu anul 2021, Maria Cristina a dobândit calitatea de practician în insolvență definitiv, fiind membru al Uniunii Practicienilor în Insolvență din România și titular al Cabinetul Individual de Insolvență Dinu Maria Cristina.

Vino alături de noi ca să știi cum să acționezi în procesul de recuperare a banilor tăi!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare