Obiceiuri de productivitate acasa si la birou

Incepe oricand

Obiceiuri de productivitate acasa si la birou


Data sustinerii  

Vrei să descoperi acele acțiuni mici dar cu impact mare asupra rezultatelor pe care le obții? Vrei să îți gestionezi mai bine timpul și energia?

Înscrie-te la Webinarul gratuit “Obiceiuri de productivitate acasa si la birou” ce va avea loc în data de 4 februarie 2021, de la ora 18:00, unde alături de Daniela Irimia, trainer certificat și consultant, vom înțelege care sunt principiile productivității, cum să ne organizăm timpul și activitatea astfel încât obiectivele pe care ni le propunem să devină realitate. Împreună vom găsi modalitățile optime prin care să echilibrăm viața personală cu cariera, fără compromisuri.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul alăturat!

https://www.fundatiaccu.ro/obiceiuri-de-productivitate-acasa-si-la-birou/

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:15, în ordinea conectării online („logării”) participanților!!!

Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parola vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv miercuri, 03.02.2021, ora 15:00.

Cui i se adresează webinarul?

  • Angajaților care lucrează de acasă sau de la birou;
  • Managerilor ce vor să își eficientizeze munca dar să își înțeleagă și oamenii din echipă mai bine;
  • Freelancerilor și antreprenorilor în căutare de echilibru între muncă și familie;

În cadrul webinarului vei descoperi detalii despre:

  • Cum să ne setam obiective relevante pe care să le putem atinge cu o investiție moderată de resurse (timp, bani, energie).
  • Principiile productivității. Cum să identifici activitățile cu consum mic de energie dar cu beneficii mari în productivitate;
  • Elemente de organizare și planificare a timpului.
  • Cum să fii mai eficient și eficace muncind același număr de ore;
  • Câteva micro-obiceiuri ignorate de majoritatea dar care te scutesc de pierderile de energie și frustrări legate de timp.

Despre trainer:

Daniela Irimia este trainer, consultant și autor de cărți de dezvoltare personală și profesională. Are o experiență de peste 7 ani de training în companiile din România. Din 2009, este antreprenor și a fondat mai multe proiecte ce încurajează dezvoltarea personală și profesională. Din 2013, dezvoltă și implementează cursuri de comunicare, leadership, muncă în echipă, gestionarea timpului și a stresului în organizații în cadrul Vision Consulting.

În 2017 a fondat femeiaindependenta.ro. Daniela este trainer certificat ANC și la nivel European în NLP (programare neuro-lingvistică). Susține workshop-uri și cursuri pentru dezvoltare personală și profesională, oferă mentoring și consiliere pentru antreprenori, freelanceri și lideri. A scris cărțile Femeia Independenta și Eliberează-te de stres, cărți pe care le găsiți aici.

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare