Optimizarea CV-ului pentru un Job mai Bun

Incepe oricand

Optimizarea CV-ului pentru un Job mai Bun


Data sustinerii  

În contextul pandemiei și a schimbărilor din piața muncii, să aplici și să aștepți să fii sunat pentru un interviu nu mai funcționează ca în trecut. Este nevoie să ai o strategie de căutare a unui job, care să includă mai multe elemente. CV-ul tău este instrumentul principal prin care poți face diferența atunci când concurența este ridicată.

CV-ul este biletul tău spre un interviu de angajare.

Webinar-ul despre optimizarea CV-ului te va învăța să folosești structura recomandată de specialiști pentru un impact maxim. Așadar dacă și tu dorești să ai un CV cât mai optimizat, te așteptăm la webinarul gratuit: Optimizarea CV-ului pentru un Job mai Bun, ce va avea loc pe data de 18 noiembrie 2021, de la ora 18:30, unde împreună cu Camelia Macsim vei descoperi ce structură trebuie să aibă Cv-ul tau.

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:45, în ordinea conectării online („logării”) participanților !!! Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parolă vor fi trimise prin e-mail și sms în ziua evenimentului, respectiv miercuri, 17.11.2021.

Cui i se adresează webinarul?

  • Webinarul este pentru tine : persoanelor care sunt în căutare de un nou job;
  • persoanelor care doresc o reconversie profesională;
  • persoanelor la început de carieră;

Cui nu i se adresează ?

  • persoanelor care sunt mulțumite cu jobul lor;
  • persoanelor care aplică la joburi și sunt invitate la interviu (înseamnă că CV-ul lor funcționează);
  • persoanelor care consideră formatul Europass perfect pentru ele;

Structura Webinarului:

  • e înseamnă un CV optimizat; care sunt elementele cheie ale unui CV optimizat;
  • cum îți personalizezi CV-ul pentru obiectivul tău de carieră;
  • greșeli de evitat în CV;
  • sesiune Q&A

Despre TRAINER:

„Sunt Camelia Macsim și sunt specializată în optimizarea CV-ului și profilului de LinkedIn. Mi-am dezvoltat competențele prin învățare continuă și redactarea a peste 4000 de CV-uri pentru clienți de pe toate continentele. Susțin cu pasiune candidații să își crească șansele de a fi invitați la interviu și să își rafineze strategia de căutare a unui nou job. Implicarea mea în comunitate merge dincolo de business prin contribuția pe care o aduc la inițiativele de susținere și educare a diverselor categorii profesionale. Dezvolt și livrez constant sesiuni interactive despre rolul CV-ului în procesul de recrutare."

Camelia Macsim- A studiat psihologie și s-a specializat în psihologia muncii și organizațională. A participat la conceperea, elaborarea și validarea unor teste psihologice utilizate la scară largă de psihologi din toată țara, lucrând îndeaproape cu profesioniști de top din domeniu. Începutul carierei a venit cu înțelegerea corelațiilor dintre trăsăturile de personalitate și compatibilitatea angajatului cu postul. A folosit cunoștințele dobândite în contextul activităților de recrutare și selecție. Obiectivul ei, ca antreprenor, este să aducă în atenția publicului larg conceptul de optimizarea a CV-ului și să susțină candidații să își atingă obiectivele profesionale, utilizând tehnici moderne de identificare și accesare a oportunităților din piață.

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare