Yoga pentru imbunatatirea sanatatii, a performantelor si a comunicarii

Incepe oricand

Yoga pentru imbunatatirea sanatatii, a performantelor si a comunicarii


Data sustinerii  

Acest program practic online de nivel începători și mediu, este pentru tine dacă:

1. Vrei să îţi îmbunătăţeşti sănătatea coloanei vertebrale și a articulațiilor

     • Exerciţiile de yoga pe care le practicăm în cadrul programului online Yin-Joy acţionează asupra centrilor nervoși aflați de-a lungul coloanei vertebrale (cu efecte binefăcătoare asupra coloanei cervicale și lombare încă de la început) și asupra sistemului osteoarticular - redându-i suplețea în mod gradat;

     • Posturile şi procedeele yoga se adresează în mod distinct, punctual tuturor funcţiilor organismului – locomotorie, digestivă, nervoasă, respiratorie, cardiacă, de autoapărare, endocrine, cognitive, senzoriale;

     • Exerciţiile de yoga au o acţiune fie de tonifiere, fie de destindere asupra organelor interne şi musculaturii; această acţiune este realizată atât fizic cât şi energetic – practica fiind însoţită de lucrul asupra centrilor energetici (chakra);

     • Aceste posturi şi procedee acţionează în mod sinergic şi cauzal producând efecte binefăcătoare asupra întregului organism.

2. Îţi doreşti să ai mereu o condiţie fizică excelentă, indiferent de vârstă

     • Practică yoga în mod constant şi cu perseverenţă şi trupul tău va deveni şi se va menţine suplu, agil şi armonios, modelat de posturile fizice corelate cu exerciţiile de respiraţie şi de focalizare mentală.

     • Aceste exerciţii care actionează distinct pe diferite grupe de muşchi – muşchii care susţin coloana vertebrală, mușchii gâtului, muşchii abdominali, muşchii membrelor - tonifiind sau destinzând - au o eficienţă deosebită datorită faptului că sunt însoţite de focalizarea concomitentă a atenţiei şi a energiei.

     • Efectele benefice ale practicii yoga survin când aceasta este abordată ca fiind un proces cumulativ – de aceea îţi propun o călătorie care cuprinde în prima parte deprinderea posturilor de hatha yoga şi relaxare, cărora li se adaugâ apoi gradat procedee de focalizare mentală şi de respiraţie (pranayama).

3. Îţi doreşti să fii mereu în cea mai bună formă psihică şi mentală

- Practica yoga te răsplăteşte prin stări profunde de regenerare, de calm şi de seninătate, de echilibrare emoţională care trezesc creativitatea, resursele latente şi viziunea spirituală. Instabilitatea emoțională sau reactivitatea necontrolată la diferiți factori externi (și/sau interni) se vor estompa ”ca prin farmec”, iar calitatea somnului tău va fi îmbunătățită considerabil încă de la începutul practicii.

Datorită momentelor acordate resimţirii efectelor şi conştientizării, modul special în care practicăm yoga în cadrul programului YIN-JOY aduce descoperirea bucuriei lăuntrice de a fi, de a trăi conştient şi intenţionat clipa prezentă – ceea ce trezeşte gradat o perspectivă mult mai cuprinzătoare şi împlinitoare asupra existenţei.

Așadar, Include programul online Yin-Joy Yoga Practice în modul tău de viaţă şi energia, atenţia şi nivelul tău de conştientizare vor creşte şi se vor rafina continuu, astfel că iţi vei putea valoriza resursele într-un mod mult mai eficient în direcţia împlinirii visurilor celor mai îndrăzneţe.

Resursele tale rezidă în calitățile și valorile tale descoperite într-un mod nou și în curajul tău de a le exprima în acțiunile tale cotidiene - sunt voința ta, vitalitatea ta, afectivitatea ta, compasiunea ta, inteligența ta. Această practică le trezește și le amplifică gradat și îți redă încrederea în tine și în dorințele tale de mai bine, sporindu-ți totodată energia, focalizarea și determinarea necesare pentru a le împlini.

Te invit să parcurgem împreună programul practic online Yin-Joy Yoga Practice. În fiecare săptămână vei avea acces la o şedinţă nouă de yoga, cu un exerciţiu nou de fiecare dată şi la un material scris care cuprinde descrierea modului de realizare a exerciţiului, efectele lui, indicaţii şi contraindicaţii. Vei deprinde şi vei aprofunda exerciţii de hatha yoga, de respiraţie (pranayama), procedee de focalizare mentală şi de relaxare profundă, cu efecte binefăcătoare excelente pentru trup, minte, suflet şi spirit.

Acesta este un program online de nivel începători și mediu. La înscrierea în program - pe lângă ședința nouă săptămânală și accesul nelimitat la toate ședințele parcurse, vei primi bonus:

- o şedinţă de coaching unu la unu menită să te ajute să descoperi strategia cea mai potrivită care să te conducă la realizarea obiectivelor pe care le ai pe termen scurt, mediu sau lung sau să te ajute la clarificarea şi setarea lor şi a viziunii de ansamblu în domeniul profesional şi/sau personal

- acces la întâlniri de grup online de îndrumare şi ghidare - Q&A - de două ori pe lună în care vom discuta împreună despre efectele şi beneficiile practicii şi implicaţiile ei în viaţa ta profesională şi/sau personală şi în cadrul căreia vei primi anumite informaţii speciale, care nu apar în cursul practic.

Prima ședință îți este oferită cadou . Dacă rezonezi cu mine și cu practica propriu-zisă vei putea apoi să optezi pentru înscrierea în program astfel:

- abonament lunar (156 ron - 4 ședințe de yoga accesibile permanent, 2 întâlniri în direct, o ședință de coaching 1 la 1);

- abonament pentru 3 luni (420 ron, 12 ședințe de yoga accesibile permanent, 6 întâlniri în direct, o ședință de coaching 1 la 1)Ș

- abonament pentru 6 luni (720 ron, 24 ședințe de yoga accesibile permanent, 12 întâlniri în direct, o ședință de coaching 1 la 1).

Te poți înscrie oricând și vei putea parcurge ședințele în ritmul tău. Accesul îți va rămâne deschis permanent, la toate ședințele.

Îți reamintesc că nimeni altcineva nu a fost, nu este și nu va fi mai interesat decât tine de sănătatea, dezvoltarea și succesul tău - așadar dacă nu tu - atunci cine crezi că va investi în tine?

Și îți reamintesc că nu ne aparține decât momentul prezent: - dacă nu acum - atunci când crezi că vei face pasul?

https://www.youtube.com/watch?v=GML4oceKhiU

https://www.youtube.com/watch?v=fkz15gV3MNI

https://ramonacraciun.ro/yoga-practic/




Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare