Reincarca-ti bateriile! Eveniment offline de weekend

Incepe oricand

Reincarca-ti bateriile! Eveniment offline de weekend


Data sustinerii  

https://youtu.be/HkSt3RktIbM

REÎNCARCĂ-ȚI BATERIILE! EVENIMENT OFFLINE DE WEEKEND

Vrei să ai parte de un weekend nu doar cu mâncare, băutură și eventual o plimbare - ci plin cu experiențe transformatoare pentru trup, minte și suflet, pe care le vei putea reedita apoi oricând pentru a-ți îmbunătăți condiția fizică și psihică?

Ai trei variante: 

1. Să ignori invitația mea în acest program de weekend și să continui să procedezi ca și până acum, obținând bineînțeles aceleași rezultate;

2. Să conștientizezi importanța unor experiențe noi în ceea ce privește setarea unor perspective mentale câștigătoare pentru tine și menținerea unei stări de sănătate înfloritoare - și să te străduiești să le dobândești de unul singur;

3. Să accepți provocarea de a lucra împreună, participând la acest eveniment care îmbină într-un mod plăcut activitățile pentru trup, minte și suflet.

Tu pe care o alegii?

Te invit să beneficiezi de efectele profund regeneratoare și transformatoare ale activităților practice din cadrul evenimentului  - ”Reîncarcă-ți bateriile” care va avea loc în perioada 16 – 18 iulie la Nucet (https://localm.ro/odihna/gospodaria-bio-haus) – în inima naturii și a țării (la 15 km de Sibiu).

La BioHaus vei avea parte de mese pregătite cu produse din gospodăria proprie și de la localnici. Poți opta pentru un meniu vegan, lacto-ovo-vegetarian sau cu carne. La cerere, vei putea beneficia și de baie terapeutică în ciubăr. Și, de asemenea, vei beneficia de mult spațiu verde, terase generoase și aer foarte curat.

Atenție: Numărul locurilor la eveniment este limitat la 12 persoane – rezervă-ți locul tău din timp!

Cât de bine ți-ar prinde să evadezi câteva zile din rutina zilnică și să ai parte în același timp de odihnă activă și de reconectare cu natura?

Cum ar fi dacă ai deprinde câteva exerciții practice – realizate în mijlocul naturii – care să te ajute să scapi de efectele secundare ale lucrului la computer manifestate prin rigiditate la nivelul coloanei vertebrale și articulațiilor?

Ce-ar fi dacă ai găsi leacul împotriva insomniilor tale, a stressului, a anxietăți sau a acceselor nedorite de reactivitate – învățând un procedeu inedit de relaxare și de regenerare foarte profundă?

Și cum crezi că ar arăta rezultatele tale ulterioare dacă ți-ai oferi câteva ”momente altfel” care să dea un refresh binevenit perspectivelor și planurilor tale?

Vei afla răspunsurile la aceste întrebări dacă vei veni cu noi în weekend - să beneficiezi astfel și tu de toate efectele regeneratoare și transformatoare ale activităților practice desfășurate în cadrul acestui eveniment.

Din programul evenimentului:

- exerciții practice de yoga cu acțiune de îmbunătățire a condiției coloanei vertebrale, a funcțiilor și activității organelor interne, a musculaturii și articulațiilor – realizate afară pentru a beneficia de amplificarea efectelor practicii prin reconectare cu natura;

- drumeție în pădurea din apropiere și exerciții practice înainte de masă pentru îmbunătățirea focului digestiv

- leadership game – un joc care provoacă perspectivele mentale, (re)descoperirea și valorizarea punctelor tale forte, îmbunătățirea imaginii și a stimei de sine, amplifică intuiția, creativitatea și responsabilizarea

- foc de tabără și voie bună.

- alte exerciții practice de hatha-yoga și de respirație realizate outdoor

- un exercițiu special de relaxare care conferă o regenerare profundă și o comuniune specială cu natura

- sesiune de întrebări, răspunsuri și feedback

- sesiuni de coaching 1 la 1.

Câte ceva despre mine:

Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu master în domeniul resurselor umane. Sunt coach și trainer certificat în echipa internațională John Maxwell, iar profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi. În prezent am bucuria să valorizez experiența acumulată de-a lungul unei perioade de 30 de ani, în grupuri de lucru de tip mastermind, sau în workshop-uri și team-building-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări universitare, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt coaching, soft skills training și yoga.

Eu am descoperit în urmă cu 30 de ani o practică prin care mi-am ameliorat și apoi mi-am vindecat complet problemele de sănătate - o practică prin care m-am menținut mereu în cea mai bună formă fizică, mentală, emoțională și spirituală - și te invit și pe tine să descoperi cum să acționezi asupra cauzelor, asupra a ceea ce determină funcționarea corectă a organismului tău – pe de o parte – și a gândirii și emoțiilor tale – pe de altă parte.

Împărtășesc și celorlalți din experiența mea încă din 1997 – în acest weekend este rândul tău să beneficiezi de efectele programelor mele pentru bunăstarea minții, a trupului și a spiritului și să preiei frâiele stării tale de bine și de sănătate.

NUCET   |   3 -5 SEPTEMBRIE   |   2 NOPȚI DE CAZARE + 5 MESE BIO  |   DOAR 12 PERSOANE   |   847 RON/PERSOANĂ 

https://ramonacraciun.ro/reincarca-ti-bateriile-eveniment-offline-de-weekend/

https://www.youtube.com/watch?v=HkSt3RktIbM
Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare