Revisal - ultimele modificari legislative

Incepe oricand

Revisal - ultimele modificari legislative


Data sustinerii  

Vrei să afli care sunt ultimele modificări în legislația muncii și impactul lor în completarea și transmiterea Registrului Unic de Evidență al Salariaților?

Atunci te invităm să iei parte la webinarul: "Revisal - ultimele modificări legislative", susținut de către Raluca Borza (trainer și specialist de resurse umane) ce va avea loc pe data de 28.01.2021, de la ora 18:00.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site!

https://www.fundatiaccu.ro/revisal-ultimele-modificari-legislative/

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:15, în ordinea conectării online („logării”) participanților!!! Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parola vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv miercuri, 27.01.2021, ora 15:00.

Cui i se adresează webinar-ul?

  • Angajaților din Departamentele de Resurse Umane din mediul privat sau din sistemul bugetar;
  • Studenților la Facultatea de resurse umane, masterat în Dreptul muncii sau Managementul resurselor umane;
  • Oricărei persoane care dorește să descopere, să înțeleagă și să reușească să folosească cu succes programul REVISAL – aplicația informatică obligatorie pentru toate societățile care au angajați.

Cui nu i se adresează webinar-ul?

  • Persoanelor care nu dețin cunoștințe de bază în legislația muncii;
  • Celor care cred că dețin toate informațiile necesare completării și transmiterii Registrului Unic de Evidență a Salariaților.

Cu ce pleacă acasă cursanții?

  • Cunoașterea ultimelor modificări legislative care au impact asupra completării și transmiterii REVISAL;
  • Informații utile referitoare la completarea corectă a datelor în programul REVISAL;
  • Soluții potrivite la problemele întâmpinate în practica dvs. de HR;
  • Răspunsuri la întrebările dvs.

Detalii trainer / organizație :

Manager resurse umane în proiecte POSDRU, în cadrul cărora a gestionat toate activitățile legate de recrutarea, selecția, salarizarea și evaluarea personalului.

Trainer, cu o experiență de peste 6 ani în cadrul Euro Best Team, Raluca susține cursurile: Managementul resurselor umane, Inspector resurse umane, Responsabil protecția datelor.

Raluca este de profesie psiholog și este absolventă de master în Comunicare managerială și resurse umane.

Are o experiență de peste 12 ani în gestionarea resurselor umane. Cursurile susținute de Raluca sunt apreciate de către cursanți ca fiind foarte utile, deoarece au un grad mare de aplicabilitate și oferă modele eficiente de lucru. Datorită bogatei sale experiențe în domeniul resurselor umane, Raluca a avut o contribuție deosebită în implementarea cu succes a celui mare mare proiect POSDRU din România “Instruire pentru furnizarea de servicii moderne (INFUSE)”, precum si in alte proiecte precum “Tisa”, “Icarus” si “Delta”, unde fost implicată ca expert.

EURO BEST TEAM

Cu experiență de peste 10 ani pe piața din România, Euro Best Team este specializată în elaborarea și implementarea proiectelor europene, organizarea de cursuri autorizate CAFFPA (COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI) și traininguri personalizate pentru instituții publice și private.

Scopul nostru este de a contribui la dezvoltarea competențelor profesionale, prin oferirea unei game largi de formări, vizând astfel atât susținerea organizațiilor care doresc să se dezvolte, cât și pe cea a indivizilor dornici să învețe, indiferent de vârstă. Cu peste 40 000 de absolvenți, cu 75 de start-up-uri înființate cu finanțare europenă, cu 15 proiecte mari de formare finalizate, Euro Best Team se numără printre principalii furnizori de formare profesională din România.

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare