Rolul unei strategii coerente in activitatea de Marketing

Incepe oricand

Rolul unei strategii coerente in activitatea de Marketing


Data sustinerii  

Comunicarea, ca o componentă principală a Marketingului, este o activitate la limita dintre conștient și subconștient pe care o facem de zi de zi și care începe cu auto-comunicarea (ce ne spunem noi, nouă înșine). În momentul în care punem o ordine și o strategie în felul în care ne structurăm acest demers, rezultatul va fi mai aproape de ceea ce ne dorim.

În cadrul webinarului gratuit “Rolul unei strategii coerente în activitatea de Marketing” vom vorbi despre valori, misiune, arhetipuri de brand, canale de comunicare și multe altele, totul în jurul A.D.N.-ului unei strategii coerente de Marketing: Autenticitate, Direcție, Navigare.

Așadar, înscrie-te acum la evenimentul ce va avea loc pe data de 24.11.2021, de la ora 18:30, unde te așteptăm împreună cu Raluca Mihăilă, Managing Owner Utopic Brain, să descoperi un mod mai eficient și creativ de a-ți gestiona și controla resursele și dorințele de (auto-)comunicare personală și de produs / idee / business!

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site-ul Fundatiei CCU!
https://www.fundatiaccu.ro/rolul-unei-strategii-coerente-in-activitatea-de-marketing/

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:45, în ordinea conectării online („logării”) participanților !!! Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parolă vor fi trimise prin e-mail și sms în ziua evenimentului, respectiv miercuri, 24.11.2021.

Cui i se adresează webinarul ? Tuturor antreprenorilor, oamenilor de business și celor care țin la identitatea lor (ca brand personal) și care doresc să învețe de ce, cum, când și unde să se comunice pe sine și să-și transmită ideile publicului, prietenilor, mediului social în care activează.

Cui nu i se adresează webinarul ? Persoanelor care consideră că nu mai au ce învăța, care nu sunt interesate de această latură sau care cred ca ceea ce cunosc le este suficient pentru nevoile curente.

Descrierea detaliată a temei:

 Fiecare brand / business reprezintă o prelungire firească a psihologiei persoanei care l-a fondat. Așa încât, putem considera că toată strategia de Marketing care va complementa acel brand / business reprezintă un cumul de elemente care se construiesc pe tipologia, dorințele și nevoile persoanelor din spate. Iar peste acestea se cuvine să existe o articulare foarte coerentă și pragmatică a modului în care produsul / business-ul își construiește un loc în piață.

Detalii trainer Profesionist în Marketing, pasionat de scriere creativă și fotografie, Raluca Mihăilă are o carieră de aproape 20 de ani dezvoltată în domenii foarte diverse și activitatea alături de companii de renume și talii diferite. Crede cu tărie in Markendipity, un concept creat de ea care invită emoția, gândirea multidisciplinar-inovativă și surprizele plăcute în planurile stufoase și uneori standardizate ale comunicării. De peste 3 ani este consultant independent de Marketing la firma proprie, Utopic Brain - Marketing & Creative Boutique și din acest an studiază la Londra Psihologie și Coaching de Leadership Organizațional din dorința de a decoda mai bine motivațiile profunde care stau la baza comportamentelor umane.

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare