Incepe oricand

Testeaza-ti visul!


Data sustinerii  

Te invit în programul ”Testează-ți visul! - 10  întrebări ale căror răspunsuri îți clarifică planul de acțiune pentru împlinirea obiectivelor tale pe termen scurt, mediu și lung”.

John Maxwell spune că ”sunt două momente importante în viața unui om: primul este acela în care s-a născut și al doilea este acela în care realizează de ce”.

Ești cumva și tu una dintre acele persoane care își dorește să fie mai mereu în vacanță dar care de fapt își petrece tot timpul muncind din greu pentru asta?

Sau poate faci parte din categoria celor care "ar schimba ceva în viața lor" - dar nu știi de unde să începi și nici direcția cea mai potrivită pentru tine înspre care să te orientezi? Jobul și/sau relațiile tale actuale mai mult te frustrează decât te împlinesc?

Sau ești acea persoană creatoare, inventivă, pasionată și dinamică dar fără rezultatele scontate, pe cale să "o lași baltă"?

Dacă vrei să ai o direcție clară și acțiuni convergente care îți aduc în sfârșit rezultatele visate - ai trei variante:

1. Să ignori invitația mea în acest program și continui să procedezi ca și până acum, obținând bineînțeles aceleași rezultate;

2. Să conștientizezi importanța unei schimbări a direcției în care te îndrepți și să te străduiești să o realizezi de unul singur;

3. Să accepți provocarea de a lucra împreună în cadrul acestui program experiențial.

Vom concretiza împreună pașii de acțiune necesari pentru tine pe termen scurt, mediu și lung în direcția împlinirii dorințelor și a obiectivelor tale. La finalul programului vei beneficia de o ședință bonus de coaching 1 la 1, pentru alcătuirea și demararea unui plan de acțiune concret și coerent.

Subiectele abordate în cadrul acestui program sunt țesute în jurul a zece întrebări cheie care îți aduc răspunsuri clarificatoare în legătură cu:

  • Măsura în care visul tău actual - în care îți investești resursele de timp și energie - este cu adevărat al tău și te reprezintă;
  • Claritatea cu care îți cunoști visul și pașii de realizare a lui;
  • Realitatea visului tău și a factorilor care sunt sub controlul tău pentru a-l duce la împlinire;
  • Pasiunea ta pentru realizarea visului tău;
  • Strategia potrivită pentru a-l atinge;
  • Resursele de timp, oameni, energie și tenacitate necesare.

Acest program este o experiență practică, transformatoare.

Visul este gratuit – însă nu și călătoria…. Investește zece minute din timpul tău și parcurge prima ședință – oferită cadou - a acestui program.

Exercițiile pe care le conține îți provoacă gândirea, emoțiile, imaginația creatoare, descoperirea și valorizarea calităților și a punctelor tale forte, imaginea de sine și - nu în ultimul rând, modul de acțiune.

Descoperirea motivației reale a dorințelor tale va scoate la iveală visul tău, calea cea mai potrivită de urmat pentru tine și te va scuti de implicarea în joburi sau în relații care nu sunt împlinitoare pentru tine. Acest proces de a fi foarte selectiv cu acțiunile pe care alegi să le faci, cu gândurile asupra cărora alegi să stărui, cu emoțiile cărora le permiți să îți coloreze spațiul lăuntric și cu oamenii de care te înconjori, poate fi uneori dur, radical – dar este în același timp profund transformator.

Iată aici niște ”spicuiri din program”:

Tu te-ai gândit cum ar arăta viața ta peste un an de zile dacă ți-ai umple fiecare zi cu acțiuni consistente în direcția visului tău?

Pentru tine care sunt acele lucruri care îți aduc cea mai mare bucurie astăzi? Ce-ar fi dacă ai petrece astăzi mult mai mult timp alegând să faci acele lucruri?

Care sunt în cazul tău acele 20% dintre acțiunile tale care îți aduc cele 80% din rezultatele pe care ți le dorești în viața ta?

Care a fost cea mai importantă investiție în tine și/sau în visul tău? Ce ți-a adus ulterior această investiție? Care este următorul pas în această direcție pentru tine? Te invit să te aventurezi în acest program și să faci astfel parte din echipa celor curajoși, perseverenți, curioși și dinamici care preiau controlul destinului lor.

Cele 10 ședințe online ale programului sunt experiențe practice, transformatoare, bazate pe situațiile tale concrete de viață.

Te poți înscrie oricând și vei putea parcurge ședințele în ritmul tău. Accesul îți va rămâne deschis permanent, la toate ședințele. După ce le vei parcurge vom stabili împreună ședința 1 la 1.

Îți reamintesc că nimeni altcineva nu a fost, nu este și nu va fi mai interesat decât tine de dezvoltarea și succesul tău - așadar dacă nu tu - atunci cine crezi că va investi în tine?

Și îți reamintesc că nu ne aparține decât momentul prezent: - dacă nu acum - atunci când crezi că vei face pasul?

https://www.youtube.com/watch?v=2vtIdxyELfM

https://ramonacraciun.ro/optin-testeaza-ti-visul/Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare