Traieste intentionat! - cum sa inlocuiesti obiceiul de a amana cu actiune masiva

Incepe oricand

Traieste intentionat! - cum sa inlocuiesti obiceiul de a amana cu actiune masiva


Data sustinerii  

Trăiește intenționat! - 10 pași necesari pentru a deprinde obiceiul de a trece de la intenții bune la acțiuni intenționate 

Te regăsești?:

Faci și tu parte din categoria persoanelor care dețin planuri mărețe și visuri îndrăznețe bine puse deoparte?

Sau ești cumva una dintre acele persoane care așteaptă revelația acelui plan de acțiune ușor de implementat și care să-i aducă rezultate de vis?

Ți-ar plăcea să găsești acea motivație reală care detonează imboldul tău de a acționa în direcția împlinirii dorințelor tale?

Ți-ai dori să descoperi cum să nu mai amâni să pui în practică ideile bune pe care le ai și să demaști mecanismele gândirii tale care te țin pe loc?

Sunt convinsă că ești conștient(ă) de faptul că răspunsurile la întrebările și la provocările pe care le ai se află deja conținute în lumea ta interioară, undeva bine păzite de credințele și convingerile tale mai mult sau mai puțin conștientizate, dar sigur limitative.

Te-ai gândit vreodată că cea mai mare provocare cu care te confrunți de fapt nu este lipsa resurselor ci renunțarea (amânarea, neglijarea, ignorarea) tocmai la ceea ce te-ar face conștient(ă) de resursele tale?

Iată de ce te invit în programul  ”Trăiește intenționat!” - pentru că știu că ești și tu - ca și mine - acea persoană care își dorește cu ardoare ca viața să-i surâdă mai mereu și care conștientizează importanța unui plan de acțiune și a unor obiective setate cu claritate.

Și te mai invit să îți răspunzi la următoarele trei întrebări – atât în ceea ce privește cariera, cât și planul financiar, sănătatea, relațiile, creșterea personală și spirituală:

Ce anume din ceea ce fac acum (și care mă ține departe de scopul meu) este necesar să nu mai fac?

Ce anume este necesar să încep să fac?

Ce anume din ceea ce fac sau am făcut la un moment dat (și m-a apropiat de realizarea scopului meu) este necesar să continui să fac? Răspunsurile tale la aceste întrebări sunt primii pași concreți de acțiune dintr-un plan pe care te invit să îl elaborăm și să îl facem să funcționeze pentru tine pe parcursul acestui program experiențial care îți oferă nu doar audierea pasivă a unor lecții bine structurate, ci mai ales te implică activ într-o serie de exerciții cu efect creator și transformator major asupra rezultatelor tale.

Acest program este o experiență practică, transformatoare

Profită ACUM de ocazie Investește zece minute din timpul tău și parcurge prima ședință – oferită cadou - a acestui program.

Este o realitate faptul că luăm decizii cu partea conștientă a minții, dar acționăm sub impulsul părții subconștiente a ei. De aceea este atât de necesar să intervii asupra convingerilor, a perspectivelor și a setărilor mentale, asupra imaginii pe care o ai despre tine însuți și despre potențialul tău.

Acest program îți oferă ghidarea necesară pentru a reuși să atingi cauzele rezultatelor tale, să îți înlocuiești convingerile limitative cu perspective care îți susțin rezultatele și care te provoacă să acțțonezi diferit.

La finalul acestei călătorii vei primi bonus o ședință de coaching 1 la 1 care îți va oferi claritatea și mediul necesar în care noile tale decizii sunt hrănite, încurajate, susținute să se materializeze și să creeze rezultatele așteptate.

Rezultatele pe care ți le dorești se nasc în gândirea ta – de unde declanșează emoții și atitudini, care apoi se transformă în acțiuni și comportamente. Singure, intențiile bune nu produc rezultate. Principalul factor care declanşează transformarea este acţiunea. Primul lucru care se transformă când acţionezi eşti tu însuţi și perspectiva ta – din a fi axată pe dorințe la a fi axată pe fapte.

Cele 10  ședințe ale acestui program se constituie – prin exercițiile practice pe care le conțin – în provocări concrete la acțiuni menite să splulbere blocajele și gândirea limitativă - și sunt bazate pe situațiile tale personale de viață.

Se spune că fiecare oportunitate este înconjurată, ambalată într-o problemă – trebuie să ai tăria de caracter să înfrunți problema ca să ajungi la oportunitate. În acest fel orice întrebare conține și răspunsul – și de aceea îl vor găsi doar căutătorii – cei curajoși, perseverenți, curioși și lipsiți de egocentrism și autosuficiență– te invit să fii unul dintre ei!

Iată aici niște idei "numai bune" de reținut

Vei primi bonus o ședință de coaching 1 la 1, la finalizarea programului.

Cea mai mare provocare cu care te confrunți de fapt nu este lipsa resurselor ci renunțarea (amânarea, neglijarea, ignorarea) tocmai la ceea ce te-ar face conștient(ă) de resursele tale.

Rezultatele - atât cele pe care le ai, cât și cele pe care ți le dorești - se nasc în gândirea ta susținută de emoțiile tale

Singure, intențiile bune nu produc rezultate.

Fiecare oportunitate este înconjurată, ambalată într-o provocare - accept-o și vei descoperi oportunitatea!

Te poți înscrie oricând în program și vei putea parcurge ședințele în ritmul tău. Accesul îți va rămâne deschis permanent, la toate ședințele. După ce le vei parcurge vom stabili împreună ședința 1 la 1.

Îți reamintesc că nimeni altcineva nu a fost, nu este și nu va fi mai interesat decât tine de dezvoltarea și succesul tău - așadar dacă nu tu - atunci cine crezi că va investi în tine?

Și îți reamintesc că nu ne aparține decât momentul prezent: - dacă nu acum - atunci când crezi că vei face pasul?

https://ramonacraciun.ro/optin-traieste-intentionat/


Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare