Vreau sa scriu o carte: primii pasi in self publishing

Incepe oricand

Vreau sa scriu o carte: primii pasi in self publishing


Data sustinerii  

Este o modalitate excelentă să îți faci cunoscut mesajul, de a ajuta alți oameni, a-ți crește credibilitatea în industria ta și chiar de a-ți crește veniturile.Pentru majoritatea oamenilor, visul se termină aici pe măsură ce încep încercările de a publica o carte și se confruntă cu realitatea nu tocmai prietenoasă.

Te așteptăm pe data de 20.01.2021 la webinarul “Vreau să scriu o carte: primii pași în self publishing”, unde împreună cu Clementina Anghelache - publisher al revistei Psychologies și Doru Ilioiu - Managing Director Tipar Urban, participanții vor descoperi pașii de urmat pentru a avea succes în self-publishing.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site!

https://www.fundatiaccu.ro/vreau-sa-scriu-o-carte-primii-pasi-in-self-publishing/

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:15, în ordinea conectării online („logării”) participanților!!! Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download ID-ul de conectare online („logare”) și parola vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv marți, 19.01.2021, ora 15:00.

În cadrul webinarului vei descoperi detalii despre:

Organizeazarea conținului; Chiar dacă ai scris deja multe articole ele nu sunt încă o carte. Îți vom arăta care sunt elementele esențiale într-o bună structurare a conținului.

Pregătirea materialului pentru tipar; De la manuscrisul în word la tipar mai este un pas: pregătirea pentru tipar. Află ce trebuie să știi când lucrezi cu un grafician și care sunt elementele de succes.

Promovarea și vânzarea cărții. Îți vom da căteva idei de marketing care să te ajute în promovarea și vânzarea cărții: PR, lansare de carte, marketplace – sunt elemente pe care trebuie să le iei în considerare. Îți poți face ideile cunoscute prin publicarea propriei cărți.

Află din acest webinar de 2 ore care sunt pașii de urmat pentru a-ți publica în nume propriu cartea: de la idee la tipărire! Webinarul se adresează: scriitorilor care doresc să își publice o carte sub brandul propriu celor care doresc să își facă publică o lucrare deja scrisă și care nu au avut succes cu edituri consacrate și doresc să pornească pe cont propriu celor care doresc să utilizeze cartea ca materiale de creștere a notorietății personale sau a companiei lor.

Facilitatori:

Clementina Anghelache – publisher al revistei Psychologies, peste 20 de ani de experiență în publishing, trainer și coach în scriere eficientă.

Doru Ilioiu – Managing Director Tipar Urban.

Vă așteptăm!

Datele la care se tine cursul

Cursul nu are evenimente in perioada urmatoare