Alin Constantin Potocean

alin@alin-constantin.com
0738820777
Alin Constantin Potocean
0.00 out of 5

Growpaths Coaching & Consulting SRL

Trainer, Coach si Speaker Independent, Certificat ICF, format Terapie Analiza Tranzactionala, dezvoltator de afaceri cu rezultate dovedite, de la zero la milioane de euro, cu experienta si rezultate pe dezvoltare de vanzari, strategie de dezvoltare, management de vanzari, formare de echipe, implementare de sisteme si proceduri de lucru, digitalizarea muncii pentru eficienta ridicata.

Dedicat in a aduce valoare in viata celor care doresc asta, precum si imbunatatirea business-urilor care doresc performanta, bazata pe procese mai bune dar in primul rand pe un leadership real. “Oamenii nu parasesc companii, parasesc oameni”. Iar lupta cea mai mare in viata, e ceea care o ducem cu noi, cu credintele noastre. Nascut si crescut in Resita, m-am format intr-o familie cu valori, dar saraca, si am evoluat de la corigent la matematica, la bursier si apoi dupa 6 ani de cariera in vanzari, director general.

Asta pentru ca am visat mereu la mai mult, am visat mereu la o viata mai buna, la o lume in care exista valori, se cauta imbunatatirea stiind ca oamenii buni nu se nasc, se formeaza. Am fost inspirat, educat, si autoeducat prin experienta unor super-oameni precum John C. Maxwell, Zig Ziglar, Dale Carnegie, Brian Tracy, Daniel Coleman, Eric Berne, Paul Martinelli, Napoleon Hill,  Jeffrey Gitomer.

Am crescut firme de la zero la milioane de euro, muncind cu dedicatie, angajament si pasiune, cunoscand si implementand tot sistemul, de la canale de distributie, la echipe de vanzari, managementul performantei, creare KPI, procese si proceduri sau aplicatii pentru o mai mare eficienta.

Sunt calauzit de motto-uri precum “Pot sa mut si muntii” si “Just do it” si cred foarte mult in abilitatea oamenilor de a-si depasi credintele si conditia, prin lucru cu perseverenta la sine si redefinire. Dovada pentru ceea ce sunt, sunt valorile pe care le am si rezultatele de pana acum, cred cu naivitate in continuare ca oamenii sunt buni mereu in sufletul lor, si ca rezultatele se obtin intotdeauna, mai usor sau mai greu.

Nimic in viata nu este imposibil, doar contextul ce trebuie creat este diferit. Noi suntem stapanii vietii noastre, prin felul in care lucram la ea, intentionalitatea care o avem, modul de intelegere si acceptare a ceea ce se intampla, modul in care visam si urmarim visul. Serviciile mele sunt variate cu predilectie executive coaching, dezvoltare de business, dezvoltare vanzari si interventii in vanzari.

Binenteles, impreuna cu echipa mea, suntem pasionati de vanzari, training vanzari, managementul vanzarilor, managementul eficientei, otimizare procese, implementare si definire KPI, implementare si training CRM si ERP, public speaking si nu in ultimul rand de educatia noastra ca oameni pentru o viata mai buna, in drumul nostru spre fericire.

Contactati-ma la +40 (738) 820 77 sau pe pagina de Contact.

APTITUDINILE TRAINERULUI