Cătălina Duțu

catalina.dutu@eacs.ro
0728233329
Cătălina Duțu
0.00 out of 5

EAGLE CONSULT & SERVICES

Cătălina Duțu are licență în marketing și a finalizat în urmă cu doi ani un program internațional de Executive MBA.

Are o experiență de peste 20 de ani în mediul antreprenorial românesc, din care peste 10 ani în top management.

A fost responsabilă cu coordonarea unor proiecte consistente de producție publicitară, de până la 5 milioane de euro și a contribuit la dezvoltarea personală și profesională a sute de colegi și subordonați.

În ultimii 5 ani a colaborat pentru proiecte de studii de piață, planuri de afaceri, strategii de marketing și vânzări din postura de consultant senior.

Este antreprenor și trainer acreditat. Pe plan personal, este mamă a doi băieți și pasionată de călătorii și limba portugheză. 

Dezvoltarea cursurilor pe care le are în portofoliu au venit ca un răspuns firesc și aplicat la nevoile identificate în piață, respectiv consolidarea unor piloni absolut necesari pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos: relația cu tine însuți și cu prioritățile tale prin Managementul timpului, relația cu ceilalți prin Leadership, relația cu banii prin Managementul banilor.

Toate acțiunile ei au în prim plan gândirea pozitivă, transformarea în bine a oamenilor și societății.

Din acest motiv, printre cursurile susținute se numără și cele de Educație financiară și Educație antreprenorială pentru copii.

Punctul forte al Cătălinei este înțelegerea afacerilor la nivel macro, precum și înțelegerea oamenilor în complexitatea și frumusețea lor.


Certificari
APTITUDINILE TRAINERULUI


Cursuri sustinute in trecut
Nume curs Managementul banilor Localitate Data 11 mai 2022 (18:30)
Nume curs Educatie financiara pentru copii Localitate Data 29 apr 2022 (18:30)
Nume curs Managementul timpului. Localitate Data 26 apr 2022 (18:30)