Dana Russu

dar@dar.training
0722121894
Dana Russu
5.00 out of 5

DAR TRAINING & COACHING

Bine ai venit! Eu sunt Dana.

Sunt Specialist în Comunicare Relațională (prin metoda ESPERE) și coach cu formare la școala lui Alain Cardon.

Sunt pasionată de comunicare de mult timp și mi-am hrănit această pasiune cu cei peste 20 de ani de relaționare de afaceri și management al vânzărilor, în diferite segmente de nișă.

În sesiunile unu la unu, combin metoda ESPERE – Energie Specifică Pentru Ecologie Relațională Esențială, cu tehnici de coaching sistemic. Cred cu tărie că metoda de lucru cea mai bună este cea care răspunde nevoilor tale.

Lucrez cu convingerea că dacă ești dispus(ă) să faci lucruri pentru tine, pentru creșterea ta, progresele apar. Dacă ți se pare că nu faci progrese, întreabă-te ce gând nu îți dă voie să le vezi.


În cursurile de grup pun preț pe interacțiunea autentică și pe stabilirea unui cadru sigur în care toți participanții să se poată exprima așa cum sunt, într-un mod autentic. De aceea, preferatele mele sunt cursurile pe care le organizez cu un număr limitat de participanți.

Am absolvit facultatea de Comunicare și Relații Publice, cu lucrarea de licență Relațiile cu clienții la limita dintre marketing și comunicare. Am scris-o cu multă plăcere și inspirație pentru că am pus pe hârtie, observațiile mele din comunicarea directă de afaceri. Am lucrat din timpul facultății și asta a fost pentru mine un mare plus.

O altă, pasiune a mea și anume cea pentru coaching s-a clarificat la MBA datorită unei doamne profesoare din Germania. O doamnă coach, care a făcut prin contribuția ei, ca modulul de coaching, de la MBA-ul romano-german pe care l-am urmat, să fie materia mea preferată.  Atât de mult mi-a plăcut coachingul, încât lucrarea științifică de absolvire, pe care am scris-o se numește Rolul Coachingului în Organizații.

Sunt optimistă și în egală măsură pragmatică.

Cred în potențialul tău uriaș și dacă alegi să lucrăm împreună, sunt bucuroasă să te însoțesc cu căldură și răbdare. Dacă vrei să-mi scrii, aștept e-mailul tău la dar@dar.training.


Fii autentic, fii așa cum ești tu!

Dana

APTITUDINILE TRAINERULUI


Cursuri sustinute in trecut
Nume curs 4 REGULI EFICIENTE de Comunicare Autentica Localitate Data 25 nov 2021 (19:00)
Feedback-ul trainer-ului