Mihaela Antoche

contact@excelsiormindsoul.ro
0722446672
Mihaela Antoche
0.00 out of 5

Excelsior Mind & Soul

Sunt fondatorul Excelsior Mind & Soul, Trainer de Programare Neuro-Lingvistică, Time Line Therapy®, Hipnoză și Coaching

Am avut nevoie de un erou așa că am devenit eu unul! Sunt mamă, antreprenor, am două fete adolescente și înțeleg foarte bine provocările și nevoile femeilor care își doresc o familie fericită și o afacere de succes, în același timp. Pentru că nu trebuie să alegem, le putem avea pe ambele. Am terminat Facultatea de Chimie și Facultatea de Administrație Publica la SNSPA. La început am lucrat ca inginer proiectant, apoi am fost cercetător într-o fabrica de cerneluri tipografice și acum sunt consultant în afaceri, coach și trainer de Programare Neuro-Lingvistică, Time Line Therapy®, Hipnoză și Coaching.

Îmi place să dansez, să merg cu bicicleta și orice presupune mișcare și iubesc limba franceză. Simt că sunt menită să creez și să susțin creșterea lucrurilor și a ființelor din jurul meu, fie că e vorba de cerneluri, de copiii mei frumoși sau de oamenii din jurul meu. Constant caut să cresc, să mă dezvolt.

Când am descoperit cursurile de NLP, a fost ca și cum un tren a venit în viața mea, m-am urcat în ultimul vagon și am pornit în aventura vieții mele.


Ofer cursuri și programe personalizate pentru mame antreprenor care-și doresc să ajungă în echilibru, să gestioneze eficient stresul și să crescă împreună cu afacerea sau cariera lor.

Cursuri NLP:

  Când vii la cursuri, câștigi claritate, îți descoperi adevaratele obiective și le duci la îndeplinire. Ceea ce înveti, te ajută să îți crești energia și sănătatea și să-ți îmbunătațești claritatea și focusul.

Coaching  1:1:

Coachingul pe o problemă din viața ta poate să reprezinte catalizatorul unor reacții în lant, te ajută să îți elimini blocajele și să îți iei puterea în propriile mâini.

Programe de grup

Programele sunt personalizate pentru cele mai întâlnite probleme cu care te confrunți, adresând gestionarea stresului, creșterea relaxării, țintind echilibrul emoțional.

Mai multe informații ai aici: https://excelsiormindsoul.ro/ 

APTITUDINILE TRAINERULUI


Cursuri sustinute in trecut
Nume curs 4 pasi pentru a intra in starea dorita ! Localitate Data 14 apr 2022 (19:00)
Nume curs 5 pasi pentru a ajunge la forma pe care o doresti! Localitate Data 26 mai 2022 (19:30)
Nume curs 5 pasi pentru a ajunge la forma pe care o doresti! Localitate Data 28 iun 2022 (07:30)