Ramona Craciun

ramona.craciun22@yahoo.com
0735548814
Ramona Craciun
0.00 out of 5

Crăciun Ileana Ramona PFA

Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu master în domeniul resurselor umane. Sunt coach și trainer certificat în echipa internațională John Maxwell – în cadrul căreia am deprins abilitățile de coaching și training sub îndrumarea profesorilor si mentorilor mei Christian T.J. Simpson, John Maxwell, Paul Martinelli.

Profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi. În prezent am bucuria să valorizez experiența acumulată fie în sesiuni de coaching 1 la 1, fie în grupuri de lucru de tip mastermind, sau în workshop-uri și team-building-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări universitare, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt coaching, soft skills training și yoga, cu rezultate remarcabile, de-a lungul unei experiențe de treizeci de ani.

Eu am descoperit în urmă cu treizeci de ani o practică prin care mi-am ameliorat și apoi mi-am vindecat complet problemele de sănătate - o practică prin care m-am menținut mereu în cea mai bună formă fizică, mentală, emoțională și spirituală; o practică prin care am avut asigurat un echilibru al funcțiilor organismului meu și prin care mi-am hrănit și mi-am regenerat constant sistemul nervos din propriile resurse conectate la sursele infinite de energie din univers; o practică cu ajutorul căreia mi-am trăit viața într-o ambianță spirituală luminoasă și binecuvântată. Împărtășesc și celorlalți din experiența mea încă din 1997 - acum este rândul tău să beneficiezi de această experiență și de această practică și să descoperi cum să acționezi asupra cauzelor și să preiei frâiele stării tale de sănătate și rezultatelor pe care ți le dorești. Te invit să identifici cu care dintre programele mele rezonezi cel mai bine în această etapă a vieții tale - fiecare dintre ele îți oferă cadou prima ședință.

Certificari
APTITUDINILE TRAINERULUI
Training
Coaching


Cursuri sustinute in trecut
Nume curs Reincarca-ti bateriile! Eveniment offline de weekend Localitate Nucet Data 18 iun 2021 (18:00)
Nume curs Yoga pentru imbunatatirea sanatatii, a performantelor si a comunicarii Localitate Data 28 mai 2021 (12:00)
Nume curs Traieste intentionat! - cum sa inlocuiesti obiceiul de a amana cu actiune masiva Localitate Data 28 mai 2021 (16:00)
Nume curs Cum sa transformi o conversatie obisnuita intr-o oportunitate de a stabili relatii puternice si de impact Localitate Data 29 mai 2021 (06:00)
Nume curs Testeaza-ti visul! Localitate Data 01 iun 2021 (06:00)
Nume curs Cum sa transformi o conversatie obisnuita intr-o oportunitate de a stabili relatii puternice si de impact Localitate Data 28 nov 2021 (06:00)
Nume curs Testeaza-ti visul! Localitate Data 28 nov 2021 (06:00)
Nume curs Traieste intentionat! - cum sa inlocuiesti obiceiul de a amana cu actiune masiva Localitate Data 28 nov 2021 (06:00)
Nume curs Yoga pentru imbunatatirea sanatatii, a performantelor si a comunicarii Localitate Data 28 nov 2021 (06:00)
Nume curs Reincarca-ti bateriile! Eveniment offline de weekend Localitate Nucet Data 16 iul 2021 (18:00)
Nume curs Reincarca-ti bateriile! Eveniment offline de weekend Localitate Nucet Data 03 sep 2021 (18:00)