Întrebări frecvente

Informații despre cont

 1. Cum recuperez parola?

În cazul în care ai uitat parola, în pagina Login apasă butonul "Ai uitat parola?" din partea de jos a paginii. Completează adresa de e-mail și vei primi un e-mail pentru resetarea parolei.

 1. Cum mă pot abona/dezabona/modifica abonament la Newsletter?

În Contul meu

 1. Vreau să îmi modific datele personale. Cum fac?

Modificarea datelor personale se poate face din pagina Date personale din Contul meu.

 1. Cum pot să îmi schimb adresa de e-mail?

Pentru schimbarea adresei de e-mail te rugăm să folosești formularul de contact. Un membru al echipei noastre te va contacta și te va ajuta.

         5. Cum creez cont cursant?

Vizionează  film.

         6. Cum creez cont de tip trainer?

Vizionează  film.

 

 

Informații despre cursuri

 1. Cum dovedesc că sunt înscris la curs?

Confirmarea înscrierii la curs se transmite pe adresa de e-mail furnizată. E-mail-ul conține toate detaliile cursului și un cod unic de rezervare. De asemenea, poți găsi codul de rezervare în secțiunea Istoric comenzi.

 1. Cum aflu detalii despre cursurile la care m-am înscris?

Accesează meniul Istoric comenzi din contul tău. Alege evenimentul care te interesează.

 1. Cum contactez furnizorul cursului?

Accesează meniul istoric comenzi din contul tău. Alege evenimentul care te interesează. Vei găsi datele de contact ale trainerului.

 1. Nu pot ajunge la curs, poate participa altcineva în locul meu?

Da. Dacă nu este specificat altfel, biletele sunt nenominale. Transferă codul de rezervare persoanei care va participa în locul tău.

 1. Cum pot oferi un curs cadou?

Cumpără cursul urmând pașii de achiziție. La detaliile participantului poți completa cu numele lui. Sau pur și simplu transmite codul de rezervare.

 1. Nu am fost informat cu privire la amânarea/anularea/relocarea unul eveniment. Din ce motiv?

Ne pare rău pentru această situație neplăcută. Te rugăm să te adresezi direct trainerului cursului respectiv pentru mai multe detalii. Dacă dorești să raportezi acest trainer utilizează formularul de contact.

 1. Am cumpărat curs, dar nu am primit o confirmare. Ați primit comanda mea?

Te rugăm să verifici dacă e-mail-ul de confirmare a ajuns în dosarul spam. De asemenea, poți verifica meniul istoric comenzi din contul meu pentru a vedea cursurile la care ai fost înscris. Dacă nu îl găsești, te rugăm să adaugi dovada plății împreună cu mesajul tău utilizând formularul de contact.

 1. M-am înscris la un curs online. Cum primesc detaliile de conectare?

Vei primi detaliile de conectare, alături de factură, pe adresa de e-mail pe care ai furnizat-o. Dacă nu ai primit aceste detalii te rugăm contactează trainerul cursului respectiv.

 1. Cum pot oferi feedback cu privire la un curs/trainer?

A doua zi dupa finalizarea cursului vei primi invitatia pentru a completa formularul de satisfactie. Acesta are valabilitate 2 saptamani.

     10. Pot să mă înscriu la curs fără cont?

Da. Vezi video: https://www.youtube.com/watch?v=lp8SQEfRxl4

Informații despre facturare și plată

 1. Cum primesc factura?

Factura va fi furnizată pe e-mail de către trainer în maxim 3 zile lucrătoare de la plată. Dacă nu ai primit încă factura te rugăm contactează trainerul. Adresa de e-mail a acestuia o poți găsi în detaliile cursului din meniul Istoric comenzi – Contul Meu.

 1. Am încercat să plătesc, dar nu am reușit. Comanda mea apare în așteptare.

Acest mesaj apare atunci când ai părăsit pagina procesatorului de plăți fără să finalizezi comanda. Poți relua plata din Contul meu.

 1. Am completat datele pe site-ul procesatorului de plăți însă am primit mesajul “tranzacție nereușită”. De ce?

Acest mesaj apare atunci când tranzacția a fost respinsă de către banca emitentă a cardului. Pentru mai multe detalii, te rugăm contactează procesatorul de plăți aici.

 1. Am greșit datele de facturare. Se poate refactura comanda?

În cazul în care comanda este finalizată, modificarea datelor de facturare presupune stornarea facturii inițiale și emiterea unei facturi noi. Acest lucru poate fi făcut doar în cadrul aceleași luni în care a fost emisă factura. Pentru modificarea datelor de pe factură te rugăm să contactezi trainerul. Adresa de e-mail a acestuia o poți găsi în detaliile cursului din meniul Istoric comenzi – Contul Meu.

 1.  În cât timp primesc banii înapoi în urma returului efectuat?

Rambursarea contravalorii cursului se va face în maxim 5 zile lucrătoare după aprobarea cererii de rambursare. Mai multe detalii în Termene și condiții.

 

Informații pentru trainer

 1. Cum pot adăuga un curs?

Poți adăuga cursuri din meniul Cursurile mele din Contul meu. Această pagină permite completarea detaliilor generale, iar meniul Evenimente îți permite să adaugi date organizatorice pentru același curs de mai multe ori. Recomandăm să completezi toate câmpurile.

 1. Cum pot anula un curs?

Anularea unui curs se poate face din meniul Cursurile mele din Contul meu. Anularea unui curs determină automat obligativitatea de a returna contravaloarea totală a cursului în termen de 5 zile lucrătoare precum și returul cheltuielilor aferente pe care cursantul le-a efectuat pentru a putea fi prezent la curs (ex: bilete avion, rezervare hotel).

Pentru fiecare zi de întârziere se percepe o penalitate de 0,1% pe zi.

Comisionul de utilizare al platformei este suportat de furnizorul de curs.

Decontarea cheltuielilor aferente deplasării se realizează în următoarele condiții:

 1. Cheltuielile trebuie să fi fost efectuate înainte de data anulării cursului

 2. Biletele și cazarea trebuie să dovedească intenția de a participa la curs, mai exact să fie asociate unei deplasări cu maxim 24h înainte și/sau cu 24h după data și ora la care ar fi trebuit să aibă loc cursul.

 3. Documentele doveditoare (Ex: factură + dovada plată) să fie transmise pe adresa de contact în maxim 30 zile de la anularea cursului.

 4. Cum văd lista de persoane înscrise la curs?

Selectează evenimentul care te interesează din meniul Evenimente cursuri din contul meu. Vei găsi lista de persoane înscrise aici.

        4. Cum transmit factura?

Poți adăuga facturile în cadrul meniului listă cursanți din evenimentul respectiv. Încarcă factura pentru fiecare rezervare.

       5. Pot contacta direct cursanții?

Lunif nu furnizează date cu caracter personal despre cursanți. Poți contacta un cursant doar dacă datele de contact au fost furnizate în mod liber consimțit de către acesta în timpul desfășurării cursului sau ca urmare a anularii unui curs.

        6. Am un comentariu nefondat. Ce fac?

Vă recomandăm să nu intrați în polemici. Ascultă opinia cursantului și încearcă să-i înțelegi perspectiva. Platforma garantează dreptul de exprimare a opiniei cu privire la curs. Atenție, opiniile ce conțin limbaj licențios, discriminări sau comentarii care nu sunt legate de eveniment pot fi raportate. Dacă dorești să raportezi un comentariu folosește Formularul de contact sau butonul report din dreptul fiecarui comentariu

       7. Cum pot adăuga un eveniment pornind de la unul deja existent?

Poți adăuga un eveniment pornind de la un curs deja existent din meniul Evenimente curs, prin apăsarea butonului adaugă eveniment.

       8. Cum validez cursanții la intrarea în curs?

Fiecare persoană înscrisă are un cod de rezervare. Puteți verifica persoanele înscrise și codurile de rezervare în meniul Evenimente curs, secțiunea cursanți.

        9. Contul meu de trainer nu este validat. Ce fac?

Contul de trainer se activează dacă și numai dacă:

 • Ați agreat Termenele și condițiile pentru trainer;

 • Ați completat datele de facturare ale persoanei juridice/fizice autorizate în meniul Persoană juridică din Contul meu;

 • Ați atașat un certificat valid de înregistrare a persoanei juridice în secțiunea Încarcă CIF

Detaliile furnizate sunt verificate în termen de 3 zile lucrătoare.

      10. Susțin un curs online. Ce completez la locație?

Bifează curs online atunci când creezi un curs. Transmite detaliile de conectare la curs o dată cu factura.

      11. Susțin un curs online. Cum transmit detaliile de conectare?

Completează pe anexa facturii datele de conectare la cursul online astfel încât să le încarci odată cu factura. Este foarte important ca factura să fie transmisă înainte de eveniment.

       12. Susțin cursuri a căror dată, oră, locație se stabilesc de comun acord cu beneficiarul cursului.

Completează în descriere curs detaliile necesare organizării. Transmite o dată cu factura detaliile de contact pentru finalizarea organizării cursurilor.

        13. Cum pot modifica datele firmei?

Odată validate datele firmei acestea nu mai pot schimbate. Le poţi şterge şi adaugă din nou sau poţi solicita modificare prin formularul de contact

        14. De ce am nevoie de împuternicire pentru crearea contului de Trainer? Ce trebuie sa conțină?

Termenele și conditiile au valoare contractuală. Pentru confirmarea valabilitatii acestui contract ai nevoie de confirmarea dreptului de reprezentarea a persoanei juridice.

Model de împuternicire:

NR. …………/…………..

ÎMPUTERNICIRE

Subscrisa S.C. …………………… S.R.L., cu sediul în localitatea …………….., str. ………….. nr. ……, bl. ….., sc. …., ap. ….., înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului …………… sub nr. J…/…../……., CUI …….., reprezentată de …………………………….., domiciliat în ……………….., str. ……………….. nr. …………, bl…………, sc. ………., ap. …………, Jud. …………….., în calitate de administrator/reprezentant legal prin prezenţa îl/o împuternicesc pe domnul/ doamna …………………., domiciliat/a în …………….., str. …………… nr. ………., bl. ………, sc. …….., ap. ………, legitimat(ă) cu …… seria …… nr. ……….. eliberată la dată de ……………….. de catre............................, pentru ca în numele meu și în contul societății sus menționate să îndeplinească toate formalitățile necesare la creare cont trainer Lunif.com


Administrator,                                                                                                                  
…………………………………….

 

Model declarație pe proprie răspundere:

NR. …………/…………..

Declaraţie pe propria răspundere

 

Subsemnatul/Subsemnată, ………………………………………, domiciliat(ă) în……………………………, str. ………………………………., nr. ………bl. ……..sc …...ap. ……. judeţul/sectorul ……………………….,egitimat(ă) cu …… seria …… nr. ……….. eliberată la dată de ……………….. de catre............................, declar pe propria răspundere că sunt fondatorul/ proprietarul/ asociat în S.C. …………………… S.R.L., cu sediul în localitatea …………….., str. ………….. nr. ……, bl. ….., sc. …., ap. ….., înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului …………… sub nr. J…/…../……..

 

Semnătura,

………………………...

 

 

Informații despre site

 1. Cum depun o reclamație / sesizare / propunere de îmbunătățire? Cum contactez echipa?

Ne place să vorbim. Ori de câte ori dorești să ne scrii poți folosi formularul de contact sau să ne scrii direct la adresa de e-mail office@lunif.com. Este foarte important să știi că informațiile despre cursuri le poți afla doar de la trainer. Poți găsi datele de contact ale trainer-ului în detaliile cursului din meniul Evenimente cursuri.